TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Alanyaspor İddaa Tahmini 22.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de iç sahada başarılı takımlarından biri olan Gaziantep FK evinde, Alanyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Bein Sport 2 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Gaziantep FK – Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Gaziantep FK kazanır 2.50, beraberlik 3.50, Alanyaspor kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. 

Gaziantep FK İç Sahada Etkili

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Kayserispor deplasmanına konuk olan Gaziantep FK, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon deplasmanda henüz galibiyet ile tanışamayan Erol Bulut’un ekibi, iç sahada ise inanılmaz derecede etkili bir performans gösteriyor. 2 hafta önce iç sahada Fenerbahçe’yi konuk eden Gaziantep FK, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon Süper Lig’de 22 puan toplayan Gaziantep FK, 20 puanı iç sahada elde etti. Bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek Gaziantep FK’da Hamza Mendly kart cezalısı.

Alanyaspor Düşüşe Geçti

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldular. Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada 3. mağlubiyetini alan Akdeniz ekibi, 27 puan ile 6. sırada yer alıyor. Başakşehir ve Sivasspor’un kazandığı haftayı puansız geçen Bülent Korkmaz’ın ekibi, 6. sıraya gerilemiş durumda. Bu hafta ise Gaziantep FK deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Emre Akbaba ve Cristian Borja’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Hamza Mendyl’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Gaziantep FK, iç sahada çok etkili. Alanyaspor ise çıkış arıyor. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, iç sahadaki çıkışını devam ettiriyor. Alanyaspor’u 2-1 ile geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.