Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon – Metz İddaa Tahmini 22.12.2021

Lyon evinde Metz‘i konuk ediyor. 22 Aralık Çarşamba günü fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1‘in 19. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 23:00‘te başlarken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Parc Olympique Lyonnais Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Lyon galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.50, Metz galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda.

Lyon Çıkış Bileti Arıyor

Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Lille derbisine çıkan Lyon, kalesinde maç boyunca yoğun bir baskı görürken, tecrübeli file bekçisi Anthony Lopes takımını harika performansıyla ayakta tuttu ve takımına golsüz beraberlikle 1 puanı getirdi. Hücum hattında etkisiz kalan ve Ligue 1’de son 3 haftayı puan kayıpları içerisinde geçiren Lyon, 18 hafta sonunda 23 puanla 13. sıraya kadar geriledi. Göreve sezon başında gelen Peter Bosz önderliğinde UEFA Avrupa Ligi A Grubu’na namağlup performansıyla damga vuran ve Son 32 biletini lider olarak almayı başaran Lyon, Ligue 1 performansıyla ise sınıfta kaldı. Avrupa sahnesinde verilen arada ev sahibi ligde yükselişe geçmek istiyor.

Metz Play Out Hattına Yükseldi

Konuk ekip Metz, Fransa Ligue 1’in 18. haftasında en yakın rakibi Lorient karşısına çıkarken, 4-1’lik galibiyetle alt sıraların en kritik mücadelesine damga vurdu. İlk yarıda rakibine pozisyon şansı dahi vermeden devre arasına 3-0’lık üstünlükle giren Metz, ikinci yarıda da etkili futbolunu devam ettirirken, 18 haftalık periyotta en iyi performansını ortaya koydu. 18 hafta sonunda gelen 3 galibiyet Frederic Antonetti ve öğrencilerinin düşme hattından kurtulmasını sağlarken, konuk ekip yoluna Play Out hattında devam ediyor. Son 4 haftadan 2 galibiyet çıkarabilen Metz, sezonun genelinin aksine son haftalarda sürpriz sonuçlara imza atıyor.

Maç Bilgileri

Lyon – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi P. Gaillouste. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Denayer, Diomande, Pintor ve Reine-Adelaide sakat. Metz cephesinde ise Cabit ve Udol’un sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Pollersbeck, Emerson, Malo Gusto, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Alakouch, Boubakar Delaine, Dylan Bronn, Kouyate, Alakouch, Sarr, Boubacar Traore, Pajot, Bassi, Gueye.

Fransa Ligue 1’in alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Lyon ve Metz, galibiyet hedefiyle boy göstereceği 19. haftada, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon ve Metz karşılaşmada 1’er gol bulmayı başarırken, mücadeleden kazanan çıkmadı. Kazananları tebrik ederiz.