LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Barcelona İddaa Tahmini 02.01.2022

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. İç sahada kolay kolay kaybetmeyen Mallorca evinde, eksik Barcelona’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Mallorca ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 3.75, beraberlik 3.30, Barcelona kazanır ise 2.16 olarak açıklanmış. 

Mallorca Sürpriz Peşinde

Mallorca, La Liga’da oynadığı son maçta Granada deplasmanından puansız dönmüştü. Rakibine 4-1 mağlup olan Luis Garcia’nın öğrencileri, son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamıyor. La Liga’da oynadıkları son 9 karşılaşmada sadece 2 mağlubiyetleri bulunuyor. İç sahada oynadığı son 5 maçta ise mağlubiyet yaşamayan Mallorca, bu hafta Barcelona’yı konuk edecek. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo ve Matthew Hoppe’un sakatlıkları bulunuyor.

Barcelona Revire Döndü

Barcelona, bildiğimiz gibi bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Xavi’nin öğrencileri, 2 hafta önce Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk olduğu Sevilla deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece Real Betis’e kaybettiler. 28 puan ile 7. sırada bulunan Barcelona, lider Real Madrid’in 18 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta ise Mallorca deplasmanına konuk olacak Barcelona, 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Barcelona’da Sergino Dest, Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Jordi Alba, Samuel Umutiti, Dani Alves ve Clement Lenglet’in covid testleri pozitif. Gavi ve Sergio Busquets’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Mallorca – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Antonio Raillo ve Matthew Hoppe’un sakatlıkları bulunuyor. Barcelona’da Sergino Dest, Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Jordi Alba, Samuel Umutiti, Dani Alves ve Clement Lenglet’in covid testleri pozitif. Gavi ve Sergio Busquets’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Eric Garcia, Ferran Jutlga, Frankie De Jong, Ricardo Puig, Nicolas Gonzalez, Memphis Depay

İddaa Tahmini

Barcelona’da ciddi eksikler var ama yine de maçın favorisiler. Mallorca deplasmanında kazanmalarını ve üst sıra takibini sürdürmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.71

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, 3 puanı tek golle aldı. Luuk De Jong’un golüyle Mallorca’yı 1-0 mağlup ettiler.