Brest – Bordeaux İddaa Tahmini 02.01.2022

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 2 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 15:45′te naklen yayınlanacak olan Fransa Kupası Son 32 Tur mücadelesinde, Brest ile Bordeaux karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Ruddy Buquet yönetiminde, Francis-Le Ble Stadı’nda sahne alacak mücadele için Bets10, Brest galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.50, Bordeaux galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda.

Brest Kupa Serüvenine Odaklandı

Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Dinon ile deplasmanda mücadele eden Brest, Ligue 1’de sergilediği performans grafiğiyle galibiyetin mutlak favorisi olarak sahaya çıksa da, Ulusal Lig’de mücadele eden rakibini normal süresi 0-0’lık beraberlikle biten mücadelenin ardından, seri penaltılarla mağlup edebildi. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı sona ererken, kupa serüveninde etkisini arttırmak istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 19 haftayı 6 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle kapatan ve topladığı 25 puanla birlikte, düşme hattının 9 puan üzerine çıkmayı başaran ev sahibi, sezonun ilk yarısını 4-0’lık Montpellier mağlubiyeti ve ardından 1-1’lik Troyes beraberliğiyle noktaladı.

Bordeaux Güven Vermedi

Bordeaux, Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını küme düşme tehlikesi içerisinde kapattı. Göreve sezon başında başarılı Milli takım kariyerine sahip olan Vladimir Petkovic’i getiren konuk ekip, 19 haftadan 3 galibiyet, 8 beraberlikle 17 puan toplamayı başarırken, düşme potasından 1 puan uzaklıkta kendisine yer bulabildi. Troyes galibiyetinin ardından evinde Lille’e 3-2 kaybeden Bordeaux cephesinde, savunma zafiyetleri ilk haftadan itibaren devam ediyor. Fransa Kupası Son 64 Turu’nun en sürpriz sonucuna imza atan ve Les Jumeaux engelini 10-0’lık harika bir galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta ligde mağlup olduğu Brest ile üst tur için mücadele edecek.

Maç Bilgileri

Brest – Bordeaux Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 15.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ruddy Buquet. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Herelle, Uronen, Faussurier, Brassier, Duverne, Faivre, Magnetti, Honorat, Le Douaron, Cardona.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Jalil Idriss, Mangas, Loic Bessile, Loris Benito, Basic, Mehdi Zerkane, Otavio, Jimmy Briand, Sekou Mara.

Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki Fransa Ligue 1 temsilcisinin Fransa Kupası Son 32 Turu mücadelesinde, savunma zafiyetlerini ön plana alarak, Karşılıklı Gol Var seçeneğinin denenmeye değer olduğunu düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest sürpriz bir galibiyete imza attı. Ev sahibi tur biletini 3 golle alırken, rakibi Bordeaux’a gol şansı vermedi.