Montpellier – Strasbourg İddaa Tahmini 02.01.2022

Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında 2 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 18:00‘de, Montpellier ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Yayın ekranı beIN SPORTS HD 2 olan mücadeleye, Mosson Stadı ev sahipliği yapıyor.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Montpellier galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.40, Strasbourg galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Montpellier Çok Formda

Montpellier, Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını üst üste 4 galibiyetle kapatmayı başarırken, aynı zamanda Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Andrezieux’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Son 5 maçtan 5 galibiyet alan Olivier Dall’Oglio ve öğrencileri, ligde 5. sıraya kadar yükselirken, Fransa Kupası’nda ise Strasbourg ile eşleşti. 5 maçın 3’ünde kalesini gole kapatan, toplamda ise 13 gol atmayı başaran Montpellier, devre arasına çok formda girdi. Yeşil sahalara galibiyetle geri dönmek isteyen Montpellier, lig kapsamında iç saha avantajına rağmen Strasbourg ile 1-1 berabere kalmıştı. Ancak bu hafta çok daha etkili bir Montpellier karşımıza çıkacak.

Strasbourg 6 Maç Sonra Mağlup

Konuk ekip Strasbourg, Fransa Ligue 1’de çıktığı son 7 haftadan 1 mağlubiyet alırken, bu süreçte boy gösterdiği Fransa Kupası Son 64 Turu’nda, Valenciennes’i deplasmanda 1-0 mağlup etti. İki kulvarda birden iyi performanslar sergileyen Julien Stephane ve ekibi, Fransa Ligue 1’de devre arasına 2-0’lık Marsilya mağlubiyetiyle girdi. Liderin en yakın takipçisi karşısında seriyi sürdürmeyi başaramayan konuk ekip, Clermont maçının ertelenmesiyle birlikte son maçı bay geçti. Rakiplerinden 1 maç eksiği olmasına rağmen Fransa Ligue 1’in 10. sırasında kendisine yer bulan ve alt sıralardan uzak kalmayı başaran Strasbourg’u mağlup etmek iki kulvarda birden kolay değil.

Maç Bilgileri

Montpellier – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Amaury Delerue. Mücadele de la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Mollet, Ferri, Ristic, Chotard, Sambia, Leo Leroy, Wahi, Mavididi, Germain.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Mahame Siby, Bellegarde, Senaya, Lienard, Mahame Siby, Waris Majeed, Ludovic.

Montpellier ve Strasbourg, Fransa Ligue 1’de ilk yarıyı formunun zirvesinde kapattı. Harika performanslara imza atan iki takımın, yeşil sahalara golle döneceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier evinde tek golle kazandı. Rakibine gol şansı vermeyen ev sahibine tur biletini getiren isim 20. dakikada Mihailo Ristic oldu.