Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus – Napoli İddaa Tahmini 06.01.2022

İtalya Serie A Ligi’nin 20. haftasında Juventus ile Napoli‘nin derbi mücadelesi bizleri bekliyor. Sezonun 2. yarısı 6 Ocak Perşembe akşamı başlarken, mücadele Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak ve S Sport Plus ile S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Juventus galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.60, Napoli galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.68, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 3.45 oran veriyor.

Juventus Vites Yükseltti

İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Cagliari ile karşı karşıya gelen Juventus, Moise Kean ve Federico Bernardeschi’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, hem yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı, hem de son 2 haftada Bologna ve Cagliari’yi 2-0’lık skorlarla mağlup etti. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk serisi geçtiğimiz sezon kaybedilmesiyle birlikte zorlu bir süreç içerisine giren Juventus, sezon başında göreve teknik adam Massimiliano Allegri’yi getirirken, Portekizli yıldız Ronaldo’nun takımda ayrılışı, ev sahibine önemli ölçüde güç kaybettirdi. Yeni bir yapılanma içerisine giren ekip, sezonun ilk haftalarında yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla, şampiyonluk yarışında olmaması beklenirken, son 8 haftada alınan 6 galibiyet, ev sahibini yeniden umutlandırdı. Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran, ligde 5. sıraya kadar yükselen Juventus, liderin 12 puan gerisinde yoluna devam ederken, en yakın rakiplerinden Napoli karşısına çıkacak.

Napoli Ağır Yaralı

İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya kadar liderlik koltuğunu korumayı başaran Napoli, Luciano Spalletti yönetiminde ilk 12 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, lig tarihindeki en iyi sezon başlangıçlarından birini bizlere sergiledi. İnter derbisinde alınan mağlubiyetle birlikte konuk ekipte seri sona ererken, Napoli son 7 haftayı 14 puan kaybıyla kapattı. Son olarak evinde Spezia’ya 1-0’lık skorla mağlup olan Napoli, son 270 dakikayı 1 golle geçirirken, sakatlık yaşayan Osimhen’in yokluğu konuk ekipte fazlasıyla hissedildi. Liderin puan gerisine düşen Napoli, İtalya Serie A Ligi serüvenine 39 puanla 3. sırada devam ederken, bu hafta en yakın rakiplerinden Juventus karşısına çıkacak.

Maç Bilgileri

Juventus – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi S. Sozza. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Chiellini, Chiesa, Danilo ve Ramsey sakat. Napoli cephesinde ise Elmas, Koulibaly, Lozano ve Osimhen’in sakatlığı bulunuyor. Malcuit ve Petagna Covid19 sebebiyle karantinada.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Alex Sandro, Bonucci, De Ligt, Rugani, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi, Locatelli, Morata, Kulukevski.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Manolas, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, StanAdam Ounas, Piotr Zielinski, Diego Demme, Dries Mertens, Lorenzo Insigne.

İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışı günden güne kızışırken, yarışta var olmak isteyen Juventus ile Napoli karşı karşıya gelecek. Derbinin ilk yarısında skor eşitliğinin bozulmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.93

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin ilk yarısı Napoli üstünlüğüyle sonuçlanırken, 90 dakika sonunda sahadan kazanan çıkmadı. Napoli ilk yarıda Mertens ile golü bulurken, Juventus cephesinde ise beraberlik golü Federico Chiesa’dan geldi.