LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Athletic Bilbao Bahis Tahmini 09.01.2022

İspanya La Liga’da üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Alaves bu hafta iç sahada, Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Alaves – Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Alaves kazanır 4.00, beraberlik 3.30, Athletic Bilbao kazanır ise 2.07 olarak açıklanmış.

Alaves Düşme Hattında 

Alaves, üst üstte puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta La Liga’da Real Sociedad’ı konuk eden Alaves, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyorlar ve La Liga’da düşme hattına kadar gerilediler. Bu hafta ise Mendizorroza’da Athletic Bilbao’yu konuk edecekler. Ligin en fazl gol yiyen takımlarından biri olan Jose Luis Mendlibar’ın ekibi, üst üste 9 maçtır kalesini gole kapatamıyor. 7 maçtır ise galibiyet alamayan Alaves’in bu hafta Athletic Bilbao karşısında da işi zor olacak. Maç öncesinde Alaves’de Ximo Nacarro’nun sakatlığı devam ediyor. 

Athletic Bilbao Deplasmanda Kazandı 

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Osasuna deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndüler. El Sadar’da önemli bir 3 puan alan Marcelino’nun öğrencileri, uzun bir aradan sonra deplasmanda galibiyet ile tanıştı. Yavaş yavaş toparlanma sinyalleri veren Bask ekibi, ilk 6 umutlarını sürdürüyor. Bu hafta Alaves deplasmanına konuk olacak Athletic Bilbao, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Asier Villalibre’nin sakatlığı sürüyor. 

Maç Bilgileri

Alaves – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Ximo Nacarro’nun sakatlığı devam ederken, Athletic Bilbao’da da Asier Villalibre’nin sakatlığı sürüyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Alaves, son haftaların formsuz takımlarından biri. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamıyorlar. Athletic Bilbao, geçen hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Bu hafta konuk olacakları Alaves karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.80

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.07

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.