LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Getafe İddaa Tahmini 09.01.2022

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettiren Sevilla evinde, Getafe’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Sevilla ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 1.61, beraberlik 3.75, Getafe kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış. 

Sevilla’da Moraller Yerinde 

Sevilla’da moraller yerinde. Bu sezon İspanya La Liga’da şampiyonluk hesapları yapan Sevilla, lider Real Madrid’in ensesinde takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Cadiz deplasmanına konuk olan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Sevilla’ya 3 puan getiren gol ise Luacs Oacmpos’dan geldi. Son haftaların formda takımlarından biri olan Sevilla, yoluna Kral Kupası’nda da devam ediyor. Hafta içi Real Zaragoza’ya konuk olan Sevilla, rakibini 2-0 ile geçti ve adını bir üst tura yazdırdı. Bu hafta Sevilla’da Jesus Navas, Erik Lamela ve Suso sakat olan isimler. En Nesyri, Yassine Bonou ve Munir ise milli takım kampında.

Getafe Evinde Kazandı 

Getafe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez Stadı’nda Real Marid’i konuk eden Getafe, Enes Ünal’ın attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da yenilmezlik serisini 6 maça çıkartan Quique Flores’in ekibi, düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olacak Getafa’de savunmadan Mauro Arambarri ve Mathias Olivera kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Sevilla – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Jesus Navas, Erik Lamela ve Suso sakat olan isimler. En Nesyri, Yassine Bonou ve Munir ise milli takım kampında. Getafa’de savunmadan Mauro Arambarri ve Mathias Olivera kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, , Diego Carlos, Jules Kounde, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Fernando, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

Getafe 'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Jorge Cuenca, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Carlos Alena, Sandro Ramirez, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Sevilla, lider Real Madrid ile aradaki puan farkını 5’e indirdi. Şampiyonluk umutları da iyice artmış durumda. Getafe karşısında da kazanırlar ve yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 3 puanı tek golle aldı. Rafa Mir’in tek golüyle Getafe’yi 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.