LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Real Betis İddaa Tahmini 09.01.2022

İspanya La Liga’da bu sezon iç sahanın başarılı takımlarından biri olan Rayo Vallecano evinde, Real Betis’i konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Rayo Vallecano ile Real Betis takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Rayo Vallecano galibiyetine 2.50, beraberlik tercihine 3.60, Real Betis galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz.

Rayo Vallecano Favori Taraf 

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk oldu. Deplasmanda alınan kötü sonuçlara devam eden Rayo Vallecano, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon Vallecas’da ise çok etkili olduklarını belirtelim. İç sahada henüz mağlubiyet yaşamadılar. 2 hafta önce konuk ettikleri Alaves’i 2-0 ile geçmeyi başaran Rayo Vallecano, kendi evinde üst üste 3. galibiyetini elde etti. Bu hafta Vallecas’da konuk edecekleri Real Betis karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Alvaro Garcia ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis Çıkış Arıyor  

Real Betis, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’ya 2-0 mağlup oldular. La Liga’da son 2 maçtan da puan alamadan ayrılan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, lider Real Madrid’in uzağında kaldı. Aradaki puan farkının 13’e yükseldiğini belirtelim. Geçtiğimiz hafta Sevilla, Atletico Madrid ve Barcelona’nın kazandığı haftayı puansız geçen Real Betis, bu hafta Rayo Vallecano deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Real Betis’de Martin Montoya’nın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Alvaro Garcia ve Martin Merquelanz’ın, Real Betis’de ise Martin Montoya’nın sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, bu sezon iç sahanon en başarılı takımlarından biri. Vallecas’da oynadıkları son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldılar. Real Betis ise son 2 karşılaşmada üst üste mağlubiyetler yaşadı. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis’de puan kayıpları devam etti. Rayo Vallecano deplasmanında 1-1 berabere kaldılar galibiyet alamama serileri 3 maça çıktı.