TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Beşiktaş İddaa Tahmini 09.01.2022

Spor Toto Süper Lig‘de Pazar gününün kapanış maçı. Beşiktaş deplasmanda, Çaykur Rizespor‘un konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Çaykur Rizespor galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.75, Beşiktaş galibiyetinin ise 2.31 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Çaykur Rizespor Sürpriz Peşinde

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de devre arasına mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup oldular. Bu sezon Süper Lig’de 5 galibiyeti bulunan Karadeniz ekibi, bu 5 galibiyetin hepsini iç sahada elde etti. Geride kalan 19 haftada 17 puan toplayan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, düşme hattında yer alıyor.  Bu hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk edecek Çaykur Rizespor, rakibi karşısında puan alarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş’ta Eksikler Var

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta içi Türkiye Süper Kupası’nda Antalyaspor ile karşılaştı. Rakibini penaltı atışlarıyla mağlup eden Siyah Beyazlılar, mutlu sona ulaştı ve 2020-2021 sezonunu 3 kupa ile tamamlamış oldu. Bu sezon ise Süper Lig’de hayal kırıklığı yaratıyorlar. 10 gün önce Konyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Lider Trabzonspor’un 18 puan gerisine düşen Beşiktaş’ın şampiyonluk umutları iyice azaldı diyebiliriz. Bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olacak Beşiktaş’ta Mert Günok, Gökhan Töre, Necip Uysal, Serdar Saatçi, Kevin Nkoudou, Can Bozdoğan ve Güven Yalçın sakat. Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Kenan Karaman ve Cyle Larin ise covid. Rachid Ghezzal’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Mert Günok, Gökhan Töre, Necip Uysal, Serdar Saatçi, Kevin Nkoudou, Can Bozdoğan ve Güven Yalçın sakat. Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Kenan Karaman ve Cyle Larin ise covid. Rachid Ghezzal’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Yasin Pehlivan, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Tyler Boyd, Fabricio Baiano, Umar Aminu, Joel Pohjanpalo

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Francisco Montero, Domagoj Vida, Wellinton Silva, Rıdvan Yılmaz, Salih Uçan, Atiba, Josef De Souza, Emirhan İlkkan, Alex Teixeira, Mitcy Batshuayi

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ta ciddi eksikler var. Çaykur Rizespor deplasmanına çok kısıtlı bir kadro ile geldiler. Çaykur Rizespor’un bu hafta puan alacağını düşünüyorum. Beşiktaş’a kaybetmezler.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.37

Best10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor, 2 kez geriye düştü ama pes etmedi. Beşiktaş ile iç sahada 2-2 berabere kaldılar.