TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Antalyaspor İddaa Tahmini 09.01.2022

Spor Toto Süper Lig‘de düşme hattında yer alan Göztepe evinde, Antalyaspor karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Göztepe ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Göztepe kazanır 2.19, beraberlik 3.55, Antalyaspor kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Göztepe Son Sırayı Paylaşıyor

Göztepe’de işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de bu sezon sadece 3 galibiyeti bulunan İzmir ekibi, kümede kalma savaşı veriyor. 10 gün önce iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de son 4 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Göztepe, ligin son sırasında bulunan Yeni Malatyaspor ile eşit puana sahip. Bu sezon iç sahada, sadece Başakşehir ve Gaziantep FK karşısında kazanabildiler. Bu hafta ise Antalyaspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Göztepe’de önemli bir eksik yok.

Antalyaspor 3 Maçtır Kazanamıyor

Antalyaspor, Süper Lig’de devre arasına mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Konuk oldukları Galatasaray deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Geçtiğimiz hafta içi ise Türkiye Süper Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaşan Akdeniz ekibi, penaltılarla rakibine mağlup oldu ve kupa şansını kaybetti. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Antalyaspor, düşme hattına da iyice yaklaştı diyebiliriz. Bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacak Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Göztepe – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak veBeın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat , Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halik Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda alt sıralardan kurtulmak istiyor. Göztepe 4, Antalyaspor ise 3 maçtır galibiyet alamıyor. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İzmir’de iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe, farka gitti. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 4-0 ile geçtiler ve moral buldular.