LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Atletico Madrid İddaa Tahmini 09.01.2022

İspanya La Liga’da Pazar gününün kapanış maçı. Villarreal evinde, Atletico Madrid karşısında galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Dev karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Villarreal ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 2.75, beraberlik 3.30, Atletico Madrid kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış. 

Villarreal 4 Maçtır Kazanıyor

Villarreal, geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet elde etti. La Ceramica’da konuk ettikleri Levante’yi farklı geçtiler ve galibiyet serisini 4 maça çıkarttılar. Sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başaran Unai Emery’nin ekibi, çıkışını sürdürüyor. İlk 6 umutlarını da arttırmayı başaran Villarreal son 4 maçını kazanırken, bu 4 maçlık süreçte ise toplamda 15 gol kaydetti. Hücum anlamında müthiş bir üretkenlik gösteriyorlar. Bu hafta La Ceramica’da Atletico Madrid’i konuk edecek Villarreal’de Paco Alcacer ve Francis Coquelin sakat. Serge Aurier, Aissa Mandi, Samuel Chukwueze ve Boulaye Dia milli takım kampında.

Atletico Madrid Galibiyet Peşinde

Atletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular. İspanya La Liga’da 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Diego Simeone’nin ekibi, hafta içi ise Kral Kupası’nda Majadahonda’yı 5-0 ile geçti ve bir üst tura adını yazdırdı. Bu hafta sonu La Liga’da Villarreal deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Stefan Savic sakat. Luis Suarez ve Jose Gimenez ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Villarreal – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Paco Alcacer ve Francis Coquelin sakat. Serge Aurier, Aissa Mandi, Samuel Chukwueze ve Boulaye Dia milli takım kampında. Atletico Madrid’de Stefan Savic sakat. Luis Suarez ve Jose Gimenez ise kart cezalısı.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Rani Raba, Gerard Moreno

Atletico Madrid’in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Kieiran Trippier, Felipe, Mario Hermoso, Renan Lodi, Rodrigo De Paul, Geoffrey Kondogbia, Angel Correa, Marcos Llorente, Joao Felix, Mateus Cunha,

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Her iki takımdan da gol bekliyorum. Zevkli ve gollü bir karşılaşma izleriz. Hem Villarreal hem de Atletico Madrid skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, zorlu bir maçtçan puan ile ayrıldı. La Ceramica’da konuk ettikleri Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldılar.