Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin – Köln İddaa Tahmini 09.01.2022

9 Ocak Pazar günü Almanya Bundesliga‘da sezonun ikinci yarısında heyecan devam ederken, Türkiye saati ile 17:30′da başlama düdüğü çalınacak olan müsabakada, Hertha Berlin ile Köln karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hertha Berlin galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.60, Köln galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.79, 2.5 Alt 2.07 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin’de Yüzler Gülüyor

Hertha Berlin cephesinde Tayfun Korkut dönemini iyi başlarken, ev sahibi devre arasına moralli girdi. Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftayı Dardai yönetiminde geçiren ve küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramayan ev sahibi, Tayfun Korkut’un göreve gelmesiyle birlikte son 4 haftadan 7 puanla çıkmayı başardı ve sezonun ilk yarısını düşme potasının 4 puan üzerinde kapattı. Son olarak Dortmund engelini 3 puanla geçmeyi başaran Hertha Berlin, liderin en yakın rakibi karşısında 1-0 geriden gelerek 3 golle 3 puana uzandı. Yeni hocasıyla yükselişe geçen ev sahibi, sezonun ikinci yarısında etkisini sürdürmek istiyor.

Köln 2 Haftadır Kazanıyor

Köln, Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısını Stuttgart karşısında 1-0’lık galibiyetle noktaladı. Stuttgart galibiyeti öncesinde Wolfsburg deplasmanına konuk olan ve ilk dış saha galibiyetine imza atan Köln, üst sıra savaşında vites yükseltti. Devre arasına 2 haftalık galibiyet serisiyle girmeyi başaran Steffen Baumgart’ın öğrencileri, 17 haftadan topladığı 25 puanla 8. sırada kendisine yer buldu. 8 deplasman sınavından 1 galibiyet çıkarabilen Köln, hala dış saha performansıyla güven vermeyi başaramazken, Hertha Berlin deplasmanında kazanarak üst sıralardaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Ascacibar, Belfodil, Bjorkan, Boyata, Gechter, Jarstein, Jovetic, Klunter, Plattenhardt, Tousart ve Zeefuik sakat. Köln cephesinde ise Andersson, Hauptmann, Schindler ve Skhiri’nin sakatlığı bulunuyor.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Mittelstadt, Torunarigha, Niklas Stark, Pekarik, Suat Sardar, Boateng, Vladimir Darida, Piatek, Cunha, Jastrzembski.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Jorge Mere, Czichos, Hector, Florian Kainz, Ljubicic, Ondrej Duda, Tim Lemperle, Schindler, Modeste.

Yeni hocasıyla iyi performanslar sergilemeye başlayan Hertha Berlin, henüz düşme tehlikesini atlatmayı başaramazken, iç sahada hataya izin vermeyecek ve galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.47

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.75

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln deplasmanda 3 puana 3 golle uzandı. Konuk ekip Bundesliga’ya harika bir geri dönüş yaparken, Hertha Berlin ise iç saha avantajına rağmen etkisiz kaldı.