Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum – Wolfsburg İddaa Tahmini 09.01.2022

beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 9 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yer alan iki takımın mücadelesinde Bets10, Bochum galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.60, Wolfsburg galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda.

Bochum Ateş Hattında

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, Almanya Bundesliga’da devre arasına üst üste 2 mağlubiyetle girdi. Ligin yeni temsilcisi 17 haftalık fikstürden 6 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyetle ayrılırken, düşme hattının 3 puan üzerinde, 13. sırada kendisine yer buldu. Son 2 hafta Arminia Bielefeld ve Union Berlin karşısında gol dahi atamadan mağlup olan ev sahibi, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Thomas Reis yönetiminde istikrardan uzak bir performans grafiğiyle sezonun ikinci yarısına start verecek olan Bochum, deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Wolsburg’u iç sahada mağlup ederek, küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Wolfsburg Zor Günler Geçiriyor

Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da devre arasına 6 haftalık galibiyet hasretiyle girerken, son 5 haftalık fikstürün tamamında ise mağlup oldu. Son 5 haftada tam 15 gol yiyen Wolfsburg cephesinde savunma hattı alarm veriyor. Düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, kötü gidişata çare olarak göreve Florian Kohfeldt’i getirirken, yeni hocasıyla sadece ilk 2 haftadan galibiyet çıkarmayı başarırken, tekrar kötü gidişatını sürdürdü. Wolfsburg cephesinde isimler değişse de, kötü performanslar devam ediyor. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Wolfsburg, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Maç Bilgileri

Bochum – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Masovic kart cezalısı. Asano, Blum, Decarli, Stafylidis, Weilandt ve Zoller sakat. Wolfsburg cephesinde Guilavogui, Lukebakio, Mbabu, Mehmedi, Nmecha, Otavio, Schlager, Stefaniak ve Vranckx’in sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Michael Esser, Lambropoulos, Bella-Kotchap, Soares, Losilla, Chibsah, Robert Tesche, Rexhbecaj, Maxim Leitsch, Ganvoula, Milos Pantovic.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Baku, Bornauw, Lacroix, John Brooks, Gerhardt, Josuha Aster Guilavogui, Philipp, Maxi Arnold, Steffen, Weghorst.

Tarihinin en kötü Bundesliga performanslarından birini ortaya koyan Wolfsburg, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlamasıyla birlikte, kabusa son verecek ve 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada skoru belirleyen isim 65. dakikada Milos Pantovic oldu ve Bochum’a galibiyeti getirdi. Devre arasından mağlubiyetle dönen Wolfsburg, kötü gidişatını sürdürdü.