Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest – Nice İddaa Tahmini 09.01.2022

İddaa fikstüründe 9 Ocak Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 20. hafta mücadelesinde, Brest sahasında Nice’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00‘te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Francis-Le Ble Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Brest galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.60, Nice galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Brest Düşme Hattından Kurtuldu

Fransa Ligue 1’de 8 haftalık yenilmezlik serisi Brest’i düşme hattından kurtarırken, üst üste 6 galibiyetle Marsilya deplasmanına konuk olan ev sahibi, liderin en yakın takipçisine diş geçiremedi ve 2-1’lik mağlubiyete razı geldi. Devre arasına ise 1-1’lik Troyes beraberliğiyle giren Brest, sezonun ilk yarısını Fransa Ligue 1’in 12. sırasında tamamladı. Düşme hattı ile arasındaki puan farkını 9’a yükseltmeyi başaran ev sahibi, sezonun ikinci yarısına rahat bir konumda start verecek. Geçtiğimiz hafta Fransa Kupası Son 32 Tur kapsamında Bordeaux’u 3-0 mağlup etmeyi başaran Brest, devre arasından sahalara iyi bir geri dönüş yaptı.

Nice Zirve Yarışını Bırakmadı

Fransa Ligue 1’de PSG hegemonyasını geçtiğimiz sezon Lille’in başında sonlandırmayı başaran Christophe Galtier, bu sezon ise Nice ile yoluna devam ederken, takımın sezonun ilk yarısında ilk 3 içerisine taşıdı. 19 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlikle 33 puan toplamayı başaran Nice, liderin 13 puan gerisinde yoluna devam ederken, son 2 haftada en yakın rakiplerinden Rennes ve Lens’i mağlup etmeyi başardı. Fransa Kupası’ndan Son 16 biletiyle dönmeyi başaran Nice, son 3 resmi maçtan galibiyetle çıkmayı başarırken, iki kulvarda birden etkisini sürdürdü. Konuk ekip bu hafta sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Brest ile karşı karşıya gelecek.

Maç Bilgileri

Brest – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Stephanie Frappart. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Cibois ve del Castillo sakat. Belkebla milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Nice cephesinde ise Claude-Maurice ve Robson Bambu’nun sakatlığı bulunuyor. Atal ve Lemina ise milli takımlarında bulundukları için kadroda yer almayacak.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Herelle, Uronen, Faussurier, Brassier, Duverne, Faivre, Magnetti, Honorat, Le Douaron, Cardona.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Lotomba, Dante, Bard, Da Cunha, Rosario, Calvin Stengs, Thuram-Ulie, Dan Ndoye, Kasper Dolberg.

Son 2 haftada en yakın rakiplerini mağlup eden Nice, zirve yarışında elde ettiği büyük avantajı Brest karşısında kaybetmeyecek ve 20. haftadan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.06

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice deplasmanda harika bir galibiyet aldı. Karşılaşmanın 20. dakikasında Schneiderlin’in kırmızı kartıyla 10 kişi kalan konuk ekip, 3 golle 3 puana uzandı ve 10 kişi kaldığı mücadelede Brest’e gol şansı tanımadı.