TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Göztepe Bahis Tahmini 14.01.2022

Spor Toto Süper Lig‘de üst üste 10 maçtır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor evinde, Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Yeni Malatyaspor ve Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Yeni Malatyaspor kazanır 2.70, beraberlik 3.55, Göztepe kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor 10 Maçtır Kazanamıyor

Yeni Malatyaspor, son haftalardaki kötü gidişatını devam ettiriyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olan Marius Sumudica’nın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maç boyunca pozisyona girmekte zorlanan bir Yeni Malatyaspor vardı. Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor, topladığı 15 puan ile Süper Lig’in son sırasında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Göztepe’yi konuk edecek konuk edecek Yeni Malatyaspor’da Jospin Nshimirimana kart cezalısı.

Göztepe’den 3 Puan

Göztepe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 4-0 ile geçmeyi başardılar. Cheriff Ndiaye’nin 3 gol atıp yıldızlaştığı karşılaşmada farklı bir galibiyet alan İzmir ekibi, bu sezon Süper Lig’de 4. galibiyetini aldı. Düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Nestor El Maestro’nun öğrencileri, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Bu hafta ise Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Göztepe’de Dino Arslanagic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Yeni Malatyaspor – Göztepe Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Jospin Nshimirimana kart cezalısı. Göztepe’de Dino Arslanagic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Oussama Haddai, Didier Ndong, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Benjamin Tetteh Adem Büyük

Göztepe'nin ilk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat , Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halik Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 10 maçtır galibiyet alamıyor. Artık reaksiyon göstermeleri şart. Göztepe, geçen hafta 4 gollü bir galibiyet aldı. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe, geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler.