TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Gaziantep FK İddaa Tahmini 14.01.2022

Spor Toto Süper Lig‘de zirve yarışının gerisinde kalan Beşiktaş evinde, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Beşiktaş ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 1.58, beraberlik 4.50, Gaziantep FK kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Çıkış Arıyor

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Süper Lig’de bir önceki hafta ise Konyaspor’a deplasmanda 1-0 kaybettiler. Son 2 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Siyah Beyazlılar, lider Trabozonspor’un 20 puan gerisinde bulunuyor. Şampiyonluk yarışından geri kalan Önder Karaveli’nin öğrencileri, bu hafta Vodafone Park’ta Gaziantep FK’yı konuk edecek. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Domagoj Vida ve Francisco Montero’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Kevin Nkoudou, Mer Günok ve Umut Meraş ise sakat.

Gaziantep FK 5 Maçtır Kaybetmiyor

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 3-1 ile geçmeyi başardı. Furkan Özçal’ın 1 gol 1 asit ile öne çıktığı karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı başardılar. Süper Lig’de iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettiren Gaziantep FK, bu sezon ilk deplasmanda galibiyetini ise 2 hafta önce Çaykur Rizespor karşısında almıştı. Karadeniz ekibini tek golle 1-0 mağlup eden Gaziantep FK, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta tam 13 puan topladı. Müthiş bir form yakaladılar ve bu hafta Beşiktaş karşısında da sürpriz yapabilme potansiyelleri oldukça fazla. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bire eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Beşiktaş – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ahmed Bin Ali Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Domagoj Vida ve Francisco Montero’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Kevin Nkoudou, Mer Günok ve Umut Meraş ise sakat.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Serdar Saatçi Wellinton Silva, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Josef De Souza, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

Gaziantep FK'nın İlk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Stelios Kitsiou, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Alexandru Maxim, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal, Recep Niyaz, Muhammet Demir, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig’de oynadığı son 16 karşılaşmada da kalesinde gol gördü. Gaziantep FK, son haftalarda deplasmanda da iyi oynamaya başladı. Vodafone park’ta gollü bir maç bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, tek golle 3 puanı aldı. Vodafone Park’ta Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etmeyi başardılar.