Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Crystal Palace İddaa Tahmini 14.01.2022

İngiltere Premier Lig‘de son haftaların çıkışa geçen takımlarından biri olan Brighton evinde, Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından yayınlanacak.

Brighton ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 2.09, beraberlik 3.45, Crystal Palace kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış.

Brighton Favori Taraf

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da West Bromwich deplasmanına konuk oldu. Rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Brighton, bir üst tura çıkmayı başardı. Premier Lig’de ise son haftalara önemli sonuçlar almaya başladılar. Yeni yılın ilk gününde Everton deplasmanına konuk olan Graham Potter’ın ekibi, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayan Brighton, çıkışını bu hafta Crystal Palace karşısında da sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Lewis Dunk’ın sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace İstikrarsız

Crystal Palace, son haftalarda istikrarsız sonuçlar almaya başladı. Yeni yılın ilk gününde West Ham’ı konuk eden Crystal Palace, rakibine 3-2 kaybetti ve bu sezon Selhurst Park’ta 2. yenilgisini yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu FA Cup 3. turunda Millwall’a konuk olan Patrick Vieira’nın ekibi, rakibini 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Premier Lig’de son 3 deplasman maçından da mağlubiyet ile ayrılan Crystal Palace’ın bu hafta formda Brighton karşısında işi pek kolay olmayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da James McArthur’un sakatlığı devam ediyor.

Brighton – Crystal Palace Maç Bilgileri

Brighton – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Lewis Dunk’ın sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da James McArthur’un sakatlığı devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Joel Veltman, Joel Veltman, Adam Webster, Marc Cucurella, Enock Mwepu, Aaron Connoly, Adam Lallana, Dale Stephens, Trossard, Nel Maupay

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, James Tomkins, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Cheikhou Kouyate, Will Hughes, Conor Gallagher, Jordan Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Premier Lig’de son 3 matça 7 puan toplayarak çıkışa geçen Brighton, son haftalarda oyun anlamında da gözle görülür bir şekilde düzelme gösteriyor. Crystal Palace deplasmanda son haftalarda etkisiz. Brigton’ı iç sahada galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 2.09

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brigton, 1 puanı zor kurtardı. Crystal Palace ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar.