Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund – Freiburg İddaa Tahmini 14.01.2022

Borussia Dortmund, 14 Ocak Cuma akşamı evinde Freiburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga 10. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:30‘da başlarken, beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.75, Freiburg galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.60 oran kazandırıyor.

Dortmund Lidere Göz Açtırmıyor

Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında Frankfurt deplasmanına konuk olan Dortmund, lider Bayern Münih’in mağlup olduğu haftada zirve ile puan farkını 6’ya indirme fırsatı yakalarken, maça kabus gibi bir başlangıç yaptı. Savunma hattı bir maçta daha akıl almaz hatalara imza atarken, Marco Rose ve ekibi devre arasına 2-0 geride girdi. İkinci yarıda Hazard geri dönüşün sinyallerini yakarken, Bellingham ve Dahoud son 3 dakikada buldukları gollerle takımına galibiyeti getirdi. Lider ile puan farkını 6’ya indirmeyi başaran ve yoluna zirvenin en yakın takipçisi olarak devam eden Dortmund,  bu hafta Covid 19 önlemleri nedeniyle taraftar desteğinden uzak kalacak olsa da, geçtiğimiz hafta harika bir geri dönüşle alınan galibiyet konuk ekipte 3 puandan fazlasını ifade ediyor. Morallerin yükseldiği Dortmund, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Freiburg ile karşı karşıya gelecek.

Freiburg Galibiyeti Kaçırdı

Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında Arminia Bielefeld karşısına çıkarken, harika başladığı mücadelede galibiyeti kaçırdı. Janik Haberer ve Woo-Yeong’un golleriyle ilk 46 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan konuk ekip, üstünlüğünü korumayı başaramazken, bitime 3 dakika kala kalesinde gördüğü golle 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Son 3 haftadan namağlup çıkmayı başarsa da, 4 puan kaybeden Freiburg, liderin mağlup olduğu haftada 1 puanla yetinerek, Bayern Münih’in 13 puan gerisinde kaldı. İlk 10 haftadan namağlup çıkmayı başaran Freiburg, son 9 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmasına rağmen, ilk haftalardaki harika performans grafiğiyle 4. sırada kendisine yer buldu. Kötü gidişata en yakın rakiplerinden Dortmund karşısında son vermek isteyen konuk ekip, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup ettiği rakibi karşısında bir kez daha galibiyete arayacak.

Dortmund- Freiburg Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund cephesinde Akanji, Burki, Hummels, Kobel, Morey Bauza, Moukoko, Reyna, Schmelzer, Unbehaun, Wolf ve Zagadou’nun sakatlığı bulunuyor.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Meunier, Passlack, Julian Brandt, Bellingham, Mahmoud Dahoud, Witsel, Reus, Axel Witsel, Erling Haaland, Steffen Tigges.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Kübler, Günter, Dominique Heintz, Roland Sallai, Yeong, Eggestein, Grifo, Höler.

Geçtiğimiz hafta aldığı 3 puanla liderlik koltuğu ile puan farkını 6’ya indiren Dortmund, iç sahada Freiburg engelini galibiyetle aşacak ve şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta yakaladığı fırsatı kaybetmeyecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund 5 golle harika bir galibiyete imza attı. Liderlik koltuğuna geçtiğimiz hafta bir adım daha yakınlaşan Dortmund, Freiburg karşısında bizleri yanıltmadı ve beklediğimiz galibiyete 4 farkla uzandı. Kazananları tebrik ederiz.