Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Saint Etienne – Lens İddaa Tahmini 15.01.2022

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 15 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 21. hafta mücadelesinde, Saint Etienne ile Lens karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Saint Etienne galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Lens galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Saint Etienne Dipten Kurtulamadı

Saint Etienne yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam etti. Sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak kapatan ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde ararken, Claude Puel’in yerine göreve Pascal Dupraz’ı getirdi. Yeni teknik adam ateşten bir gömlek giyerken, ilk sınavını Nantes karşısında verdi. Rakibini iç sahada konuk eden Saint Etienne, haftayı 1-0’lık mağlubiyetle noktaladı ve üst üste 5. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan ve en alt sıradan kurtulamayan ev sahibi, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Lens karşısında kazanarak, kabusa iç sahada son vermek istiyor.

Lens Üst Sıralara Tutundu

Fransa Ligue 1’in 20. haftasında en yakın rakiplerinden Rennes’i evinde ağırlayan Lens, 6 haftalık galibiyet hasretiyle çıktığı mücadeleden son dakika golüyle galip ayrıldı. Maç boyunca üstün bir oyun sergilese de, galibiyet golünü 89. dakikada Wesley Said ile bulan Lens, 6. sıraya yükselirken, 4. sıradaki Rennes ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Sezonun ilk yarısında iyi performanslarla dikkat çeken konuk ekip, 6 haftada üst üste puan kayıplarıyla kabus yaşarken, Franck Haise yönetiminde toparlanmayı başardı. Ligin en zayıf halkası Saint Etienne karşısına deplasmanda çıkacak olan Lens, 21. haftada üst sıralarda yeniden var olmayı başararak, deplasmanda boy gösterecek.

Saint Etienne – Lens Maç Bilgileri

Saint Etienne – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Geoffroy Guichard Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Saint Etienne’de Green, Hamouma ve Moukoudi sakat. Ramirez ise karantinada. Lens cephesinde ise Ganago ve Haidara milli takım kampındalar. Machado sakat, Farinez ise Covid 19.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Kolodziejczak, Mickael Nade, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Douath, Krasso.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Gael Kakuta, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan ve geçtiğimiz hafta 4. sıradaki Rennes’i mağlup etmeyi başaran Lens, Saint Etienne deplasmanından da 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Saint Etienne cephesinde kabus mağlubiyetle devam ederken, Lens deplasmanda bizleri yanıltmadı ve haftayı 3 puanla kapattı.