Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG – Brest İddaa Tahmini 15.01.2022

15 Ocak Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri PSG ile Brest‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak olan mücadeleyi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSG galibiyetine 1.22, beraberliğe 7.00, Brest galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.12, beraberliğe 5.20, konuk ekibe ise 8.20 oran veriyor.

Lider PSG Beraberliklerle Yetindi

Fransa Ligue 1’in lideri PSG’de eksikler can sıkıyor. Bu hafta Brest karşısına Danilo, Di Maria, Donnarumma, Draxler, Kurzawa Covid 19 nedeniyle, Letellier ve Neymar’dan sakatlıkları nedeniyle, Diallo, Gueye ve Hakimi ise milli takım kampında olmaları nedeniyle yoksun çıkacaklar. Son 11 hafta Mauricio Pochettino yönetiminde ev sahibi için namağlup geçse de, son 5 haftanın 4’ünde beraberliğe razı gelen PSG, büyük bir avantajı kaybetti. Son olarak Lyon derbisinden 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, en yakın rakibi Nice ve Marsilya ile puan farkının 9’a inmesine engel olamadı. Eksiklere rağmen rakiplerine tam 11 haftadır galibiyet şansı vermeyen PSG, evinde kazanarak puan farkını korumak istiyor.

Brest 3 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in 20. haftasında Nice ile evinde karşı karşıya gelen Brest, tam 70 dakika boyunca 10 kişi oynayan rakibine gol dahi atamadan mağlup oldu. Kalesinde ise 3 gole engel olamayan konuk ekipte, savunma zafiyetleri devam etti. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen ve kalesinde 8 gole engel olamayan Brest, 8 maçlık yenilmezlik serisini kaybetmesiyle birlikte tekrar düşüşe geçti. Sezona kötü başlayan ve kendisini düşme potasının içerisinde bulan Brest, üst üste 6 galibiyetle düşme hattından kurtulmayı başarırken, seri 4-0’lık Montpellier mağlubiyetiyle son buldu ve konuk ekip düşüşe geçti. Düşme hattı ile puan farkı 9’a inerken, Brest yeniden zor günler yaşamaya başladı.

PSG – Brest Maç Bilgileri

PSG – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Danilo, Di Maria, Donnarumma, Draxler, Kurzawa Covid 19 nedeniyle karantinada. Letellier ve Neymar sakat. Diallo, Gueye ve Hakimi ise milli takım kampındalar. Brest cephesinde Cibois ve del Castillo sakat. Belkebla ise milli takım kampında.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Bernat, Kehrer, Marquinhos, Leandro Paredes, Eric Dina, Kimpembe, Messi,Marco Verratti, Mbappe, Wijnaldum.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Herelle, Uronen, Faussurier, Brassier, Duverne, Faivre, Magnetti, Honorat, Le Douaron, Cardona.

Son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlanan ve bu haftaya sahaya önemli eksiklerle çıkacak olan PSG ve Brest’in, savunmada kötü bir performans sergileyeceğini düşünüyorum. Mücadelede tercihim 2.5 Üst seçeneği.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.28

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.37

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mabeppe ve Thilo Kehrer’in golleri lidere galibiyeti getirdi. PSG evinde 2 golle kazanırken, formda rakibi Brest’e gol şansı vermedi.