Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Southampton Bahis Tahmini 15.01.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Southampton deplasmanda, Wolverhampton’a konuk olacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Wolverhampton ile Southampton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 2.34 beraberlik tercihine 3.20, Southampton galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Wolverhampton’dan Sürpriz Galibiyet

Wolverhampton, Premier Lig’de oynadığı son maçta, sürpriz bir galibiyet alarak dikkat çekmişti. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Wolverhampton’a galibiyeti getiren gol ise Joao Moutinho’dan geldi. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Bruno Lage’in öğrencileri, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta iç sahada Southampton’ı konuk edecek Wolverhampton’da Romain Saiss, milli takım kampında. Jonny Castro, Hwang Hee Chan ve Pedro Neto’nun ise sakatlıkları bulunuyor.

Southampton’da Yüzler Gülüyor

Southampton’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Bretnford ile karşılaşan Southampton, rakibini 4-1 ile geçmeyi başardı ve 3 puanı aldı. Premier Lig’de son 4 maçta 8 puan toplayan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, çıkışını devam ettiriyor. Brentford karşısında çok etkili bir performans gösterdiler ve haklı bir galibiyet aldılar. Bu hafta ise Molineux Grounda’da Wolverhampton’a konuk olacak Southampton, yine puan arayacak. Maç öncesinde Southampton’da Valentino Livramento sakat. Moussa Djenepo ise milli takım kampında.

Wolverhampton Southampton Maç Bilgileri

Wolverhampton – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Romain Saiss, milli takım kampında. Jonny Castro, Hwang Hee Chan ve Pedro Neto’nun ise sakatlıkları bulunuyor. Southampton’da Valentino Livramento sakat. Moussa Djenepo ise milli takım kampında.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

Southampton’ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Kyle Walker Peters,, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Nathan Tella, Adam Armstrong, Romain Perraud

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Southampton, hücumda oldukça üretken. Wolverhampton’da son maçta önemli bir galibiyet aldı. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.99

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, 3 puanı 3 golle aldı. Southampton’ı iç sahada 3-1 mağlup ettiler.