Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Chelsea İddaa Tahmini 15.01.2022

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Manchester City bu hafta iç sahada, Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.30’da start alacak mücadele S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.68, beraberlik tercihinin 4.15, Chelsea galibiyetinin ise 5.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester City 11 Maçtır Kazanıyor

Manchester City’de galibiyet serisi devam ediyor. Premier Lig’de tam tamına 11 maçtır kazanmayı başaran Pep Guardiola’nın ekibi, liderliğini sürdürüyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Arsenal deplasmanına konuk olan Manchester City, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olan Manchester City, üst üste 11 maçtır puan kaybı yaşamıyor. En yakın takipçisi Chelsea’nin 10 puan önünde bulunan Manchester City, bu hafta Etihad’da Chelsea’yi konuk edecek. Maç öncesinde Manchetster City’de Ryad Mahrez kadroda yer almıyor.

Chelsea İlk Finalist

Chelsea, Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Liverpool ile 2-2 berabere kalan Thomas Tuchel’in ekibi, son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Lider Manchester City’nin 10 puan gerisinde kaldılar. Geçtiğimiz hafta içi ise İngiltere Lig Kupası’nda Tottenham deplasmanında 1-0 kazanan Maviler, adını finale yazdırdı. Finalde, Liverpool-Arsenal maçının galibi ile karşılaşacaklar. Bu hafta Etihad’da Manchester City’e konuk olacak Chelsea’yi zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Edouard Mendy kadroda yok. Reece James ve Ben Chillwell ise sakat.

Manchester City – Chelsea Maç Bilgileri

Manchester United – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchetster City’de Ryad Mahrez kadroda yer almıyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Gabriel Jesus

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizzabalaga, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Chelsea, son haftalarda Premier Lig’de puan kayıpları yaşıyor. Lider Manchester City’i Etihad’da devirmek zor. Manchester City’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Galibiyet serisini, Chelsea karşısında da devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, galibiyet serisini ve liderliğini sürdürdü. Etihad’da konuk ettikleri Chelsea’yi 1-0 ile geçtiler.