Real Madrid Athletic Bilbao İddaa Tahmini 16.01.2022

İspanya Süper Kupası final maçında, Real Madrid ile Athletic Bilbao kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.30’da start alacak ve Tivibu Spor kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.68beraberlik 4.20, Athletic Bilbao kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

Real Madrid El Clasico’da Galip

Real Madrid’de moraller yerinde. İspanya Süper Kupası yarı finalinde Barcelona ile karşı karşıya gelen Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, normal süresi 2-2 biten karşılaşmada rakibini 3-2 mağlup etti ve finale yükselen taraf oldu. Karim Benzema, Vinicius Junior ve Federico Valverde’nin golleriyle kazanan Real Madrid, finalde Athletic Bilbao ile karşılaşacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Madrid’de Daniel Carvajal, Mariano Diaz ve Gareth Bale’ın kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Athletic Bilbao Sürpriz Yaptı

Athletic Bilbao, 3 gün önce karşılaştığı Atletico Madrid karşısında sürpriz bir galibiyet elde etti. İspanya Süper Kupası yarı final maçında, Atletico Madrid’i 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup eden Marcelino’nun öğrencileri, adını finale yazdırdı ve finalde Real Madrid’in rakibi oldu. Yeray Alvarez ve Nico Williams’ın golleriyle kazanan Athletic Bilbao, bu kez Real Madrid karşısında da kazanarak, Süper Kupa’yı müzesine götürmek istiyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Unai Vencedor ve Asier Villaibre’nin sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Real Madrid – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Fahd International Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Daniel Carvajal, Mariano Diaz ve Gareth Bale’ın kadroda yer almadıklarını belirtelim. Athletic Bilbao’da Unai Vencedor ve Asier Villaibre’nin sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid’in ilk 11'i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Federico Valverde, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Athletic Bilbao'nun ilk 11'i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. Ligde Athletic Bilbao’yu 2-1 ile geçmişlerdi. Süper Kupa’da da kazanırlar ve şampiyonluğa ulaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, müzesine bir kupa daha ekledi. İspanya Süper Kupası finalinde Athletic Bilbao’yu 2-0 mağlup ettiler ve şampiyon oldular.