İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.01.2022

19 Ocak Çarşamba günü için Süper Lig ve Premier Lig maçlarından oluşturduğum iddaa kuponum hazır.

Göztepe – Sivasspor: MS 2, 2.55 (iddaa) – 2.95 (Bets10) ; Göztepe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Yeni Malatyaspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, bu sezon üst üste 2. Galibiyetini elde etti. Süper Lig’de geride kalan 21 haftada sadece 5 galibiyet alabildiler. Kümede kalma umutlarını arttıran Göztepe, bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Göztepe’de Halil Akbunar’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Sivasspor, son 2 haftada 4 puan toplayarak moral buldu. 2 hafta önce Konyaspor’u deplasmanda 1-0 ile geçen Sivasspor, geçtiğimiz hafta sonu ise Trabzonspor’dan 1 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldılar. Üst sıra takibini sürdüren Rıza Çalımbay’ın ekibi, bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Sivasspor’da önemli bire eksik bulunmadığını belirtelim. Sivasspor, maçın favorisi. Göztepe, son 2 maçından galibiyet ile ayrıldı ama Sivasspor, sezon genelinde Göztepe’den daha iyi performans gösteriyor. Sivasspor’u 3 puana yakın görüyorum.

Brentford – Manchester United: MS 2, 1.60 (iddaa) – 1.79 (Bets10) ; Brentford, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anfield’da Liverpool’un konuğu olan Brentford, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Liverpool’a karşı çok fazla etkili olamadılar. Bİr önceki hafta ise Southampton deplasmanında 4-1 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybeden Thomas Frank’ın ekibi, düşüşe geçmiş durumda. Bu hafta ise Manchester United’ı konuk edecekler ve işleri yine zor olacak. Maç öncesinde Brentford’da David Raya, Charlie Goode ve Josh Dasilva sakat. Frank Onyeka’nın ise milli takım kampında olduğunu belirtelim. Manchester United, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Aston Villa deplasmanından galibiyet çıkartamadı. Bruno Fernandes’in golleriyle 2-0 öne geçtiler ama yine de galibiyet alamadılar. Jacob Ramsey ve Coutinho’nun gollerine engel olamayan Manchester United, Aston Villa deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Galibiyeti kaçıran Manchester United’da moraller bozuk. Wolverhampton ve Aston Villa maçlarından sadece 1 puan çıkartabilen Ralf Rangnick’in ekibi, bu hafta Brentford karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Manchester United’da Eric Baily milli takım kampında olduğu için forma giyemeyecek. Manchester United, maçın favorisi. Son haftaların formsuz takımı Brentford karşısında kazanırlar ilk 4 umutlarını sürdürürler.  

Leicester City – Tottenham: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Leicester City, covid sıkıntısı en fazla yaşayan takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Burnley ile oynayacakları karşılaşma, covid önlemleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Son 3 maçı da covid sebebiyle ertelenen Leicester City, Premier lig’de son maçında Liverpool’u 1-0 mağlup etmiş ve 3 puanın sahibi olmuştu. Üst sıra takibini sürdürmek isteyen Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta Tottenham ile karşılaşacak. Maç öncesinde Leicester City’de Kelechı Iheanacho, Napmalys Mendy ve Daniel Amartey milli takım kadrosunda yer alıyor. Wesley Fofana, Jamie Vardy, Jonny Evans ve Çağlar Söyüncü’nün ise sakatlıkları var. Tottenham, bildiğimiz gibi Premier Lig’de üst üste puanlar toplamaya başladı. Antonio Conte yönetiminde çıktıkları 8 Premier Lig maçında da mağlubiyet yüzü görmediler. Geçtiğimiz hafta sonu Arsenal ile oynayacakları karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de geride kalan 18 haftada 33 puan toplayan Londra ekibi, 6. sırada yer alıyor. 3. sırada yer alan Chelsea’ye nazaran Tottenham’ın 4 maçının eksik olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Tottenham’da Heung Min Son ve Cristian Romero sakat olan isimler. Taraf bahsine yönelmek riskli. İki takımda ilk 6’yı hedefliyor. Leicester City ve Tottenham’ın son maçları hep gollü geçiyor. Yine benzer bir maç olur. King Power’da iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 6.03

Bets10 Bahis Oranı: 8.55