İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 19.01.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Valencia – Sevilla: MS 2, 2.02 (iddaa) – 2.36 (Bets10) ; Valencia, geçtiğimiz hafta sonu Kral Kupası’nda Baleares deplasmanına konuk olmuştu. Rakibini 1-0 mağlup etmeyiş başaran Valencia, bir üst tura yükselmeyi başardı. La Liga’da ise son 2 haftada puan almayı başaramadılar. Espanyol’a 2-1 mağlup olan Valencia, Real Madrid deplasmanında ise 4-1 kaybetti. Son 2 maçta da mağlup olan Yarasalar, La Liga’da 10. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Bu hafta ise Mestalla’da Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Valencia’da Helder Costa, Maxi Gomez, Toni Lato covid, Carlos Soler ve Gabriel Paulista ise sakat. Sevilla, bildiğimiz gibi La Liga’da şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Getafe’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler. La Liga’da oynadığı son 6 karşılaşmada 16 puan toplayan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, 2. Sırada bulunuyor. Lider Real Madrid’in 5 puan gerisindeler. Bu hafta Mestalla’da Valencia karşısında kazanırlarsa, aradaki puan farkı 2’ye inecek. Sezonun en dikkat çeken takımlarından biri olan Sevilla, hafta sonu ise Kral Kupası’nda Real Betis’e 2-1 kaybederek kupaya veda etti. Maç öncesinde Sevilla’da En Nesyri, Bono ve Munir El Haddadi’nin milli takımda olduklarını belirtelim. Jesus Navas, Erik Lamela ve Suso ise sakat. Valencia, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Formda Sevilla karşısında da işleri pek kolay değil. Sevilla, favori taraf. Mestalla’da Valencia karşısında 3 puana yakınlar.

Celta Vigo – Osasuna: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.99 (Bets10) ; Celta Vigo, geçtiğimiz hafta sonu Kral Kupası’nda maç oynamadı. Son 32 turunda Bakeares’e deplasmanda 2-1 kaybettiler ve Kral Kupası’ndan elendiler. La Liga’da ise oynadıkları son karşılaşmada Real Sociedad’a 1-0 kaybeden Celta Vigo, 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Mallorca, Espanyol ve Real Betis karşısında topladıkları 7 puan ile 3 maçlık yenilmezlik serileri sona emiş oldu. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Celta Vigo, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Osasuna, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada 3 puan almayı başardı. El Sadar’da Cadiz’i konuk eden Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 10 maç aradan sonar kazanmayı başaran Osasuna, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Son haftalarda deplasmanda puan almakta zorlanan Osasuna, son 5 deplasman maçından da galibiyet çıkartamadı. Üstelik La Liga’da oynadıkları son 5 deplasman maçında da gol atmayı başaramadılar. Bu hafta Osasuna’da Jesus Areso’nun sakatlığı sürüyor. Celta Vigo, maçın favorisi. Balaidos’da konuk edecekleri Osasuna’yı mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

Fenerbahçe – Altay: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.39 (Bets10) ; Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Jose Sosa’nın golüyle öne geçtiler ama çok uzun sürmeden kalesinde golü gördüler. Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de puan kayıpları devam etti. Bir önceki hafta ise Kadıköy’de Adana Demirspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de şampiyonluk yarışından uzak kalan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde ilk galibiyetini arıyor. Bu hafta Altay’ı konuk edecek Fenerbahçe’de Mergim Berisha, Altay Bayındır ve Mert Hakan’ın sakatlıkları var. Altay’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’u konuk eden İzmir ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 6. Mağlubiyetini alan Altay, tam 14 maçtır ise 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu sezon Süper Lig’in en büyük düşme adaylarından biri olarak gösterilen Altay’ın başında teknik direktör bulunmuyor. Geçen hafta Mustafa Denizli ile yollar ayrılmıştı. Bu hafta Fenerbahçe’ye konuk olacak Altay’da önemli bir eksik bulunmuyor. Fenerbahçe, maçın favorisi. Kadıköy’de bu kez hata yapacaklarını düşünmüyorum. Düşme hattında yer alan ve son 6 maçını kaybeden Altay’ı mağlup ederler.

Toplam İddaa Oranı: 4.22

Bets10 Bahis Oranı: 6.52