İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 19.01.2022

19 Ocak Çarşamab günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Kayserispor – Başakşehir: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Kayserispor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Kayserispor, 2. yarıda müthiş bir baskı kurdu ve Carlos Mane’nin golüyle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de yenilmezlik serisini 5 maça çıkartan Kayserispor, son haftalardaki çıkışını Başakşehir karşısında da sürdürmek istiyor. Bu hafta Kayserispor’da Dimitrios Kolovetsios ve Bernard Mensah’ın sakatlıkları sürüyor. Başakşehir, geçtiğimiz hafta Konyaspor ile karşılaşcaktı ama Konyaspor’dan Ahmet Çalık’ın vefatı sebebiyle mücadele ileri bir tarihe ertelendi. Süper Lig’de oynadığı son karşılaşmada Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Başakşehir, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Süper Lig’de 12 maçtır mağlubiyet yaşamayan Başakşehir, Emre Belözoğlu’nun göreve gelişinden bu yana Süper Lig’de mağlubiyet yaşamadı. Bu hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak Başakşehir’de Ömer Ali Şahiner kart cezalısı. Kayserispor 5, Başakşehir ise tam 12 maçtır mağlubiyet yaşamıyor. Kayserispor’un iç sahada üretken bir takım olduğunu belirtelim. Başakşehir’de çıkışını sürdürüyor. Bu karşılaşma için en mantıklı seçim, gollere yönelmek. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

Çaykur Rizespor – Antalyaspor: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Çaykur Rizespor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Son 4 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Çaykur Rizespor’da işler yolunda gitmiyor. Düşme hattında yer alan Karadeniz ekibi, bu hafta Antalyaspor karşısında kazanarak moral bulma peşinde. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Sebastian Holmen’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Antalyaspor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’yi konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Fenerbahçe karşısına galibiyet hak eden taraflardı ama son vuruşlarda çok etkisiz kaldılar. Süper Lig’de son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Nuri Şahin’in öğrencileri, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak Antalyaspor’da savunmadan Veysel Sarı kart cezalısı. Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda kolay skor üretiyor. Gollü bir maç beklentim var. Hem Çaykur Rizespor hem ise Antalyaspor gol bulur.

Trabzonspor – Giresunspor: MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Sivasspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Uğurcan Çakır’ın büyük hatasıyla geriye düştüler ama hemen ardından Abdülkadir’in golü, Trabzonspor’a 1 puanı getirdi. Süper Lig’de 50 puana sahip olan Trabzonspor, en yakın takipçisi Konyaspor’u 11 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Giresunspor’u konuk edecek Trabzonspor, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Djaniny e Anders Trondsen’in sakatlıkları devam ediyor. Manolis Siopis ve Anthony Nwakaeme ise covid. Giresunspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa karşısında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybeden Giresunspor, Süper Lig’de üst üste 2. İç saha yenilgisini aldı. Son haftalarda düşüşe geçen ve puan kayıpları yaşayan Hakan Keleş’in ekibi, son 4 Süper Lig maçında 3. Mağlubiyetini aldı. Bu hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor’a konuk olacak Giresunspor’un işi bir hayli zor olacak. Maç öncesinde Giresunspor’da Joey Pelupessy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Giresunspor, son haftalarda çok formsuz. Lider Trabzonspor’a karşı güçleri yetmez. Trabzonspor’un rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.69

Bets10 Bahis Oranı: 5.08