LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Real Betis Bahis Tahmini 21.01.2022

İspanya La Liga’da son 2 maçından da puan kaybı ile ayrılan Espanyol evinde, Real Betis’i konuk edecek. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Espanyol ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Espanyol kazanır 3.00, beraberlik 3.20, Real Betis kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Espanyol Gol Yemeye Doymuyor 

Espanyol, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Raul De Tomas’ın uzatma dakikalarında attığı golle 1 puanı kurtaran Espanyol, Cadiz deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Bir önceki hafta ise Elche’ye 2-1 katbetmişlerdi. La Liga’da 27 puanı bulunan Espanyol, 11. sırada yer alıyor. Bu hafta Real Betis’i konuk edecek olan Espanyol, La Liga’da oynadığı son 5 maçta da kalesini gole kapatamadı. Maç öncesinde Espanyol’da Jose Macias’ın sakatlığı devam ediyor. Keidi Bare ise kart cezalısı. 

Real Betis Favori Taraf 

Real Betis, La Liga’da 3 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta içi Alaves’i konuk eden Real Betis, rakibini 4-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 3. sıradaki yerini koruyan Manuel Pellegrini’nin ekibi, Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettiriyor. Bir alt sıradaki Atletico Madrid’in 4 puan üzerindeler. Bu hafta ise Espanyol deplasmanına konuk olacak Real Betis, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Real Betis’de Joaquin ve Martin Montoya sakat olan isimler.

Espanyol – Real Betis Maç Bilgileri

Espanyol – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Jose Macias’ın sakatlığı devam ediyor. Keidi Bare ise kart cezalısı. Real Betis’de Joaquin ve Martin Montoya sakat olan isimler.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Nicolas Melamed Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Loren Moron

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, geçen hafta 4 gollü bir galibiyet alarak moral buldu. Espanyol ise bu sezon iç sahada kolay gol buluyor. Haftanın açılış maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, iç sahada yine kaybetti. Real Betis, Borja Iglesias önderliğinde farklı kazandı ve zirve takibini sürdürdü.