Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon – Saint Etienne İddaa Tahmini 21.01.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri Rhône derbisi bekliyor. 21 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak olan mücadelede, Lyon ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. Derbinin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Lyon galibiyetine 1.42, beraberliğe 5.00, Saint Etienne galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.40 oran kazandırıyor.

Lyon Derbide Kazanmak İstiyor

Lyon, Rhône derbisi öncesinde Fransa Ligue 1’de galibiyet hasretine son vermeyi başardı. İç sahada alınan Reims mağlubiyetinin ardından, Bordeaux, Lille, Metz ve PSG karşısında beraberliklerle yetinen Peter Bosz ve ekibi, lider PSG karşısında sergilediği futbolla yükselişin sinyallerini vermişti. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Troyes deplasmanından Dembele’nin golüyle 1-0 galip çıkmayı başaran ev sahibi, 28 puanla 11. sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletine ulaşmayı başarsa da, ligde aradığı yükselişi bir türlü bulamayan Lyon, geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı galibiyetin ardından, yükselişini derbi galibiyetiyle sürdürmek istiyor.

Saint Etienne En Zayıf Halka

Saint Etienne cephesinde göreve Pascal Dupraz gelse de, mağlubiyetler devam etti. Fransa Ligue 1’de en zayıf halka olmaktan kurtulamayan konuk ekip, 2 hafta önce teknik adam değişikliğine giderken, önce Nantes, ardından Lens’e mağlup oldu. Son 6 haftanın tamamında mağlup olan Saint Etienne, Fransa Ligue 1’in en alt sırasından kurtulamadı. Devre arasında kaleci Paul Bernardoni ve sağ bek Sada Thioub’u kiralık olarak kadrosuna katan konuk ekip, henüz toparlanmayı başaramadı. Rhône derbisine son derece moralsiz ve formsuz çıkacak olan Saint Etienne, Lyon deplasmanında ligin en güven vermeyen takımı olarak boy gösterecek.

Lyon – Saint Etienne Maç Bilgileri

Lyon – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Gautier. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Denayer, Diomande, Pintor ve Reine-Adelaide sakat. Kadewere, Slimani ve Toko Ekambi milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Saint Etienne cephesinde ise Green, Hamouma ve Ramirez’in sakatlığı bulunuyor. Bouanga, Khazri, Moukoudi, Neyou ve Sow milli takım sebebiyle kadroda yer almayacak.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Da Silva, Milagres, Boateng, Dubois, Lukeba, Bruno, Aouar, Paqueta, Caqueret, Dembele.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Bakayoko, Silva, Kolodziejczak, Nade, Boudebouz, Camara, Youssouf, Macon, Aouchiche, Thioub.

Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vererek moral depolayan Lyon, yükselişini derbi galibiyetiyle taçlandıracak ve zor günler geçiren rakibini mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Moussa Dembele attı, derbide kazanan ev sahibi Lyon oldu. Ev sahibi zor anlar yaşasa da, zayıf halka Saint Etienne karşısında kazanmayı bildi.