Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan – Juventus İddaa Tahmini 23.01.2022

23 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri, Milan ile Juventus‘un derbi sınavı bekliyor. Dev maç Türkiye saati ile 22:45‘te başlarken, mücadeleye San Siro Stadı ev sahipliği yapacak. Daniele Orsato’nun yöneteceği mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Milan galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.25, Juventus galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.90 olarak verilmiş.

Milan Evinde Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına lider İnter ile birlikte harika bir başlangıç yapan Milan, şampiyonluk yarışının kızıştığı bu zorlu süreçte 2. sıradaki yerini korumayı başarırken, geçtiğimiz hafta Spezia mağlubiyeti ev sahibinde soğuk duş etkisi yarattı. Sezonun ikinci yarısına Empol, Roma ve Venezia galibiyetleriyle start veren Stefano Pioli’nin öğrencileri, 3 maçta attığı 10 gole karşılık, kalesinde 3 gole izin vermişti. Geçtiğimiz hafta ise evinde ağırladığı Spezia karşısında ilk yarı harika bir oyun ortaya koyan ev sahibi, 44. dakikada Hernandez ile penaltı fırsatını gole çeviremezken, ilk yarının son saniyesinde Leoa skoru 1-0’a getirdi. İkinci yarı ise Milan adına tam bir kabusa dönüştü. Rakibine savunmada önemli açıklar veren ve sezonun ikinci yarısındaki en etkisiz 45 dakikasını geçiren ekip, haftayı 2-1’lik yenilgiyle noktaladı. Lider İnter’den 1 maç fazlası bulunan ve zirvenin 2 puan gerisinde kalan Milan, Juventus derbisini kazanarak, puan farkının açılmasını engellemek istiyor.

Juventus’un Kader Maçı

İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftası evinde Udinese’yi konuk eden Juventus, Paulo Dybala ve Weston McKennie’nin golleriyle 2-0’lık galibiyeti hanesine yazdırırken, ligde yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. İtalya Süper Kupası’nı İnter’e kaybettikten sonra, ligde de hata yapması beklenilen Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, seriyi sürdürerek şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başardı. Son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik alan JUVE, liderin 9 puan gerisinde son 16 haftaya giriyor. Konuk ekip bu hafta kader maçlarından birine çıkacak. Lider en yakın takipçilerinden Milan’a deplasmanda konuk olacak olan Juventus, şampiyonluk potasıyla arasındaki puan farkının açılmasını engellemek istiyorsa, kazanmak zorunda. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibiyle 1-1 berabere kalan konuk ekip, bu hafta derbiye çok daha formda ve moralli çıkacak.

Milan – Juventus Maç Bilgileri

Milan – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Kjaer ve Tomori sakat. Ballo-Toure ve Kessie milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Juventus cephesinde ise Bonucci ve Chiesa’nın sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Florenzi, Theo Hernandez, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Diaz, Krunic, Bakayoko, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt Pellegrini, Rugani, Cuadrado, McKennie, Arthur, Bentancur, Moise Kean, Dejan Kulusevski, Paulo Dybala.

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışı günden güne kızışırken, yarışın içerisinde kalmak isteyen Milan ile Juventus karşı karşıya geliyor. Hata lüksü olmayan iki takımında, bu zorlu maçın ilk 45 dakikasını beraberlikle noktalayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.94

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın iki yarısında da gol sesi çıkmadı. İki ezeli rakip derbide golsüz beraberlikle yetinirken, ilk 45 dakikadaki performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.