Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig – Wolfsburg İddaa Tahmini 23.01.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 23 Ocak Pazar günü 20. hafta heyecanı devam ederken, günün ilk maçında Leipzig ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30‘da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Red Bull Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Leipzig galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.33, Wolfsburg galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Leipzig Yükselişe Geçti

Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezonun ilk yarısı beklenmedik puan kayıplarıyla karşı karşıya kalan Leipzig, ligde zirve yarışından koparken, Şampiyonlar Ligi hayallerine ise gruplarda veda etti ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda kaldı. Kötü gidişatın faturası teknik adama kesilirken, ev sahibi göreve Domenico Tedesco’yu getirdi. Sezonun ikinci yarısına yeni hocasıyla harika bir başlangıç yapan Leipzig, 3 maçtan 3 galibiyet çıkarmayı başardı. Almanya Bundesliga’da son 2 hafta Mainz’ı 4-1, Stuttgart’ı ise 2-0 mağlup eden ekip, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda ise Hansa Rostock’u 2-0 mağlup etti. Son haftalarda alınan farklı galibiyetlerin ardından güven tazeleyen ve üst sıra yarışı için iyi bir ivme yakalayan Leipzig, Wolfsburg karşısında kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Wolfsburg Galibiyeti Unuttu

Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Hertha Berlin’i evinde ağırlayan Wolfsburg, golsüz beraberlikle haftayı kapatırken, kaybedilen 2 puanla birlikte galibiyet hasretini tam 8 haftaya çıkarırken, düşme hattı ile arasındaki puan farkı 3’e indi. Kötü gidişata son vermek için göreve Florian Kohfeldt’i getirse de, kabusa bir türlü son vermeyi başaramayan Wolfsburg, Bundesliga tarihindeki en kötü performans grafiklerinden birini ortaya koydu. Sezona büyük umutlarla başlayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren konuk ekip, iki kulvarda birden dibe vurdu. Küme düşme tehlikesi günden güne yaklaşırken, Wolfsburg ezeli rakiplerinden Leipzig karşısında kazanarak teselli bulmak istiyor. Son 8 haftada puan kaybeden konuk ekip, deplasmanda güven vermiyor.

Leipzig – Wolfsburg Maç Bilgileri

Leipzig – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Forsberg ve Halstenberg sakat. Haidara ve Moriba milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak. Wolfsburg cephesinde ise Nmecha, Otavio ve Schlager’in sakatlığı bulunuyor.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Orban, Simakan, Angelino, Klostermann, Gvardiol, Nkunku, Adams, Kampl, Oulsen, Andre Silva.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Brooks, Roussillon, Bornauw, Baku, Lacroix, Gerhardt, Weghorst, Steffen, Maxi Arnold, Waldschmidt.

Almanya Bundesliga’da devre arasında çok formda dönen Leipzig ile bu sezon büyük bir kabus yaşayarak, küme düşme tehlikesi yaşayan Wolfsburg’un, bu kritik maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig galibiyetlerine devam ederken, Wolfsburg ise kötü gidişatını sürdürdü. Ev sahibi haftayı farklı galibiyetle kapattı. Kazananları tebrik ederiz.