Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin – Bayern Münih İddaa Tahmini 23.01.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 20. haftanın kapanış mücadelesi, 23 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da, Hertha Berlin ile Bayern Münih arasında sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hertha Berlin galibiyetine 11.00, beraberliğe 7.00, Bayern Münih galibiyetine ise 1.24 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Kupaya Veda Etti

Almanya Bundesliga’da 6 hafta önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve Tayfun Korkut’u getiren Hertha Berlin, son maçlarda pozisyon üretmekte zorluk yaşıyor. Almanya Bundesliga’da haftayı golsüz Wolfsburg beraberliğiyle noktalayan ev sahibi, 90 dakika sonunda rakip kaleye 1 isabetli şut atabilirken, hafta içi çıktığı Union Berlin karşısında ise 2 gol bulmasına karşın, Almanya DFB Kupası serüvenine Son 16 Turu’nda 3-2’lik mağlubiyetle veda etti. Union Berlin karşısında bulduğu 2 isabetli şut golle sonuçlansa da, ev sahibi kötü gidişatını sürdürdü. Almanya Bundesliga’da düşme hattı ile arasındaki puan farkı 4’e inen Hertha Berlin, hoca değişikliğinin ardından da zor günler geçirmeye devam ediyor.

Lider Bayern Münih Farkı Korudu

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, konuk olduğu Köln deplasmanında rakip kaleye gol olup yağdı. Lewandowski, Müller ve Tolisso’nun damga vurduğu mücadeleden 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Nagelsmann’ın öğrencileri, sezonun ikinci yarısına 2-1’lik Mönchengladbach mağlubiyetiyle başlarken, geçtiğimiz hafta kendi kimliğine geri döndü. Eksiklerle çıktığı Mönchengladbach karşısında daha iyi bir oyun sergilemesine rağmen, mağlup olan Bayern Münih, altın değerinde 3 puanı rakibinin ellerine verse de, oyun olarak Bundesliga’yı domine etmeye devam ediyor. En yakın rakibi Dortmund’un 6 puan üzerinde liderliğini sürdüren konuk ekip, bu hafta sezonun ilk yarısında 5-0 mağlup etmeyi başardığı Hertha Berlin ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da 19. hafta geride kalırken, lideri mağlup edebilen sadece 3 takım çıktı.

Hertha Berlin – Bayern Münih Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Bjorkan, Jarstein ve Jovetic sakat. Bayern Münih cephesinde ise Davies, Goretzka, Scott ve Stanisic’in sakatlığı bulunuyor. Choupo-Moting ve Sarr milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Stark, Torunarigha, Mittelstadt, Ascacibar, Darida, Klünter, Ekkelenkamp, Maolida, Belfodil, Marco Richter.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Süle, Pavard, Sabitzer, Gnabry, Musiala, Kimmich, Tolisso, Roca, Robert Lewandowski, Thomas Müller.

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, puan tablosunda yakaladığı avantajı korumak istiyor. Lider sezonun ilk yarısında zorlanmadan mağlup ettiği rakibini, deplasmanda da farklı skorla mağlup etmeyi başarır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider deplasmanda rahat kazandı. Bayern Münih rakip filelere 4 gol göndermeyi başarırken, rakibine sadece 1 gol şansı verdi ve haftayı net bir galibiyetle kapattı. Kazananları tebrik ederiz.