LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Athletic Bilbao İddaa Tahmini 23.01.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Smart Spor 2 kanalından seyredebilirsiniz.

Rayo Vallecano ile Athletic Bilbao takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Rayo Vallecano galibiyetine 2.85, beraberlik tercihine 2.90, Athletic Bilbao galibiyetine ise 2.90 verildiğini görüyoruz.

Rayo Vallecano’da İlk 6 Umutları

Rayo Vallecano, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Real Betis’den puan almayı başardı. Vallecas’da konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da son 2 maçtan galibiyet çıkartamayan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, topladığı 31 puan ile 7. Sırarada yer alıyor. İlk 6 yarışında umutlarını sürdüren Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta içi ise Kral Kupası’nda konuk olduğu Girona’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek tur atlamıştı. Bu hafta La Liga’da Athletic Bilbao ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Oscar Valentin kart cezalısı.

Athletic Bilbao Orta Sıralarda

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta sonu İspanya Süper Kupa mesaisindeydi. Yarı finalde Atletico Madrid’i 2-1 mağlup eden Bask ekibi, finalde Real Madrid’e 2-0 kaybetti ve Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaşamadı. La Liga’da ise bu sezon orta sıralarda yer alıyorlar. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Alaves deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. İlk 6 umutlarını sürdüren Marcelino’nun öğrencileri, bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Oihan Sancet ve Unai Vencedor’un sakatlıkları bulunuyor.

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Oscar Valentin kart cezalısı. Athletic Bilbao’da Oihan Sancet ve Unai Vencedor’un sakatlıkları bulunuyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Athletic Bilbao, son haftalarda hücum anlamında üretken. Rayo Vallecano’da iç sahada çok etkili. Valleca’da iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, bu sezon ilk kez iç sahada mağlup oldu. Athletic Bilbao’ya 1-0 kaybettiler.