LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Barcelona İddaa Tahmini 23.01.2022

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Alaves bu hafta evinde, Barcelona’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Alaves ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alaves kazanır 6.05, beraberlik 4.35, Barcelona kazanır ise 1.57 olarak açıklanmış.

Alaves Düşme Hattında

Alaves’in galibiyet alamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Real Betis deplasmanına konuk olan Jose Luis Mendilibar’ın ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Benito Villamarin’den puansız dönen Alaves, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Üst üste 9 maçtır galibiyet alamıyorlar. Bu hafta ise iç sahada Barcelona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Alaves’de Ruben Duarte ve Ximo Navarro sakat. Alaves’de Jesus Owono ve Mamadou Loum ise milli takım kampındalar.

Barcelona 5 Maçtır Kaybetmiyor

Barcelona, La Liga’da üst üste 5 maçtır mağlubiyet yaşamıyor ama bu maçlarda da sadece 2 kez kazanabildiler. Şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Barcelona’nın hedefi, sezonu ilk 4 içinde tamamlayabilmek. Hafta içi Kral Kupası’nda Athletic Bilbao’ya 3-2 kaybeden Barcelona’da moraller bozuk. Bu hafta ise La Liga’da Alaves deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Ansu Fati, Samuel Umutit ve Sergi Roberto sakat. Gavi ise kart cezalısı.

Alaves – Barcelona Maç Bilgileri

Alaves – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Ruben Duarte ve Ximo Navarro sakat. Alaves’de Jesus Owono ve Mamadou Loum ise milli takım kampındalar. Barcelona’da Ansu Fati, Samuel Umutit ve Sergi Roberto sakat. Gavi ise kart cezalısı.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergino Dest, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Clement Lenglet, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Ricardo Puig, Ousmane Dembele, Memphis Depay, Luuk De Jong

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın favorisi. Şampiyonlar Ligi yarışında var olmaları için kazanmaları gerekiyor. Alaves deplasmanında galibiyete yakın olduklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.39

Best10 Oranı: MS 2 Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, 3 puanı son dakikalarda aldı. Alaves’i deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.