Şampiyona iddaa tahminler ve analizleri

Barnsley Bournemouth İddaa Tahmini 29.01.2022

İngiltere Championship’de heyecan devam ediyor. Bournemouth deplasmanda, Barnsley’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı yok.

Barnsley ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barnsley kazanır 5.00, beraberlik 3.75, Bournemouth kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. 

Barnsley 10 Maçtır Kazanamıyor

Barnsley’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Nottingham Forest’a konuk olan Barnsley, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İngiltere Championship’de kümede kalma mücadelesi veren Barnsley, bu sezon sadece 14 puan toplayabildi ve ligin dibine demir atmış durumdalar. 21. Sıradaki Reading ile aralarında 8 puanlık fark var. Üstü üste 10 maçtır galibiyet alamayan Barnsley, bu hafta Bournemouth’u konuk edecek. Maç öncesinde Barnsley’de Cauley Woodrow’un sakatlığı bulunuyor.

Bournemouth 2 Maçtır Kaybediyor

Bournemouıth, son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. 2 hafta önce Luton Town deplasmanında 3-2 kaybeden Scott Parker’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise Vitality’de konuk ettiği Hull City’e 1-0 ile boyun eğdi. Championship’de oynadıkları son 2 karşılaşmadan da puansız ayrılan Bournemouth, 3. Sıraya gerilemiş durumda. Lider Fulham’ın tam 9 puan gerisinde kaldılar. Bu hafta ise ligin son sırasında Barnsley’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Bournemouth’da Junion Stanislas ve Adam Smith’in sakatlıkları bulunuyor.

Barnsley – Bournemouth Maç Bilgileri

Barnsley – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oakwell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barnsley’de Cauley Woodrow’un sakatlığı bulunuyor. Bournemouth’da Junion Stanislas ve Adam Smith’in sakatlıkları bulunuyor.

Barnsley'in ilk 11’i Belli mi?

Barnsley’in muhtemel kadrosu: Bradley Collins, Jordan Williams, Liam Kitching, Mads Andersen, Michal Helik, Claudio Gomes, Romal Palmer, Callum Styles, Aaron Leya Iseka, Carlton Morris, Victor Adeboyejo

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, Leif Davis, Jefferson Lerma, Ryan Christie, Emilano Marcondes, Jack Stacey, Jamal Lowe, Philip Billing, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Barnsley, Championship’de son sırada yer alıyor. Aylardır galibiyete hasretler. 10 maçtır kazanamayan Barnsley’in bu hafta puan alması zor. Bournemouth, 3 puanı alan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth, moral buldu. Barnsley deplasmanında tek golle kazandılar ve 3 puanı kaptılar.