Marsilya Montpellier İddaa Tahmini 29.01.2022

Marsilya evinde Montpellier‘i konuk edecek. Fransa Kupası Son 16 mücadelesi, 29 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri beklerken, karşılaşmanın başlama düdüğü Türkiye saati ile 23:00‘te çalınacak. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS HD 2.

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.00, Montpellier galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.41, beraberliğe 3.30, konuk ekibe ise 4.80 oran veriyor.

Marsilya Zirve Takibini Bırakmadı

Fransa Ligue 1’in son 5 haftasında bileği bükülmeyen Marsilya, zirve yarışında hata yapmadı ve şampiyonluk umutlarını korudu. Sezonun ilk yarısını lider PSG’nin en yakın takipçileri arasında kapatan ev sahibi, transfer döneminde Bakambu’yu kadrosuna katarken, yeni golcüsünden ilk maçta skor katkısı aldı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lens deplasmanında Payet ve Bakambu’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanan Marsilya, lider ile arasındaki 13 puan farkı korudu. Son haftaların etkili ismi Cengiz Ünder deplasmanda tekrar iyi performansıyla dikkat çekerken, hücum hattında kilit isimler arasında yer almaya devam etti. Ligue 1’de harika bir seri yakalayan Marsilya, lige verilen arayla birlikte rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Son 16 Turu’nda Montpellier’i evinde konuk edecek olan Sampaoli’nin öğrencileri, ligde rakibini deplasman faktörüne rağmen 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

Montpellier Sürpriz Peşinde

Montpellier, Fransa Ligue 1 sahnesinde haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biriydi. Evinde ağırladığı Monaco karşısında 3-2’lik galibiyete uzanan konuk ekipte, Mavidid maça hem golleri hem de performansıyla damga vururken, üst üste gelen 2 mağlubiyetin ardından takımını toparlamayı başaran isim oldu. Son 7 haftadan 5 galibiyet çıkararak, ilk 6 içerisine girmeyi başaran Montpellier, son haftalarda zaman zaman düşüşe geçse de, iyi performans grafiğiyle dikkat çekti. Fransa Kupası’nda Andrezieux ve Strasbourg karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetlerle Son 16 içerisine adını yazdırmayı başaran Montpellier, ligin aksine kupada çıktığı 2 maçta da çok etkili olamadı. Konuk ekip zorlu Marsilya deplasmanından sürpriz bir galibiyetle çıkmak istiyor.

Marsilya – Montpellier Maç Bilgileri

Marsilya – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya cephesinde de La Fuente’nin sakatlığı bulunuyor. Gueye mili takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Montpellier takımında ise Esteve, Guermouche ve Tamas sakat. 

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Caleta-Car, Saliba, Peres, Payet, Gerson, Guendouzi, Lirola, Kamara, Cengiz Ünder, Arkadiusz Milik.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Savanier, Ferri, Mollet, Ristic, Mavididi, Elye Wahi.

İddaa Tahmini

Son haftalarda Ligue 1’de iyi performanslar sergileyen Marsilya, transfer döneminde yaptığı hamlelerle hücum hattının güçlendirdi. Formda olan ev sahibinin kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda seri penaltılara kadar beraberliği korurken, seri penaltılarda 5-4’lük üstünlükle kazanan Marsilya oldu.