İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.02.2022

2 Şubat Salı gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Uruguay – Venezuela: MS 1, 1.19 (iddaa) – 1.33 (Bets10) ; Uruguay, grupta 5 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı ve moral buldu. 4 gün önce Paraguay deplasmanına konuk olan Uruguay, Luis Suarez’in attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Grupta oynadığı 15 karşılaşmada 19 puan toplayan Diego Alonso’nun 5. sırada yer alıyor. Grupta ilk 4’te yer alan takımlar, Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanacak. Uruguay’ın 4. sıradaki Peru ile arasında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta ise iç sahada Venezuela’yı konuk edecek Uruguay, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Venezuela, grupta 3. galibiyetini almayı başardı. 4 gün önce iç sahada Bolivya’yı konuk eden Jose Pekerman’ın ekibi, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve dikkat çekici bir 3 puan elde etti. Grupta 3. galibiyetini alan Venezuela, 10 puan ile son sırada yer alıyor. Grubun en az puan toplayan takımı olarak dikkat çeken Venezuela, bu hafta Uruguay’ın konuğu olacak. Deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan Venezuela’nın işi son derece zor. Maç öncesinde Venezuela’da önemli bir eksik bulunmuyor. Uruguay, 4 maçlık mağlubiyet serisini, Paraguay deplasmanında sona erdirdi. İlk 4 için umutlarını korudular. Venzuela karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.  

Rayo Vallecano – Mallorca: MS 1, 1.84 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Rayo Vallecano, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Vallecas’da Athletic Bilbao’yu konuk etmişti. Rakibine 1-0 kaybeden Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri, bu sezon iç sahada ilk kez mağlubiyet yaşadı. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmada ise galibiyet alamadılar. Bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildiler. Bu hafta içi ise Kral Kupası’nda Mallorca ile karşılaşacaklar. Bir önceki turda Girona’yı mağlup etmeyi başaran Rayo Vallecano, Mallorca karşısında da turu geçmeyi hedefliyor. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor. Mallorca, La Liga’da zor günler geçiriyor. 2 hafta önce La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 3-0 kaybettiler. Son haftalarda La Liga’da üst üste mağlubiyetler alan Mallorca, düşme hattına iyice yaklaştı. La Liga’da oynadıkları son 5 karşılaşmada sadece 1 puan çıkartabildiler. Bu hafta içi ise Kral Kupası’nda Rayo Vallecano’ya konuk olacaklar. Bir önceki turda Espanyol’u 2-1 mağlup etmeyi başaran Lus Garcia’nın öğrencileri, çeyrek finalde Rayo Vallecano’nun rakibi oldu. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmuyor. Mallorca, son haftalarda çok etkisiz. Üst üste mağlubiyetler yaşıyorlar. Rayo Vallecano, sahasında kazanmayı başarır ve yarı finale yükelir.   

Valencia – Cadiz: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Valencia, La Liga’da düşüşe geçmeye başlayan takımlardan biri haline geldi. La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyorlar. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 3-2 kaybeden Valencia, son 4 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildi. Bu 4 maçlık süreçte tek puanını, Mestalla’da Sevilla’ya karşı alabildiler. Bu hafta içi ise Kral Kupası çeyrek finalinde, Cadiz’i konuk edecekler. Son 16 turunda Baleares’i 1-0 ile geçen Valencia, Kral Kupası’nda yoluna devam ediyor. Maç öncesinde Valencia’da Omar Alderete ve Gabriel Paulista’nın sakatlığı sürüyor. Cadiz, bir önceki turda Sporting Gijon’u mağlup etmeyi başarmıştı. Rakibini penaltılarla geçtiler ve çeyrek finale yükselmeyi başardılar. Çeyrek finalde ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacaklar. Bir önceki tura nazaran Cadiz’in işi çok daha zor diyebiliriz. İspanya La Liga’da ise 2 hafta önce Levante deplasmanında 2-0 kazanan Cadiz’de moraller yerinde. Sergio Gonzalez’in göreve gelmesinin ardından çıktıkları 2 karşılaşmada 4 puan aldılar ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler. Cadiz, La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Öncelikleri La Liga olduğunu düşünüyorum. Valencia karşısında işleri zor. Jose Bordalas’ın ekibi, Mestalla’da turu geçen taraf olur.    

Toplam İddaa Oranı: 3.43

Bets10 Bahis Oranı: 4.52