Manchester United Middlesbrough İddaa Tahmini 04.02.2022

İngiltere FA Cup’da Cuma günü tek maç oynanaca. Middlesbrough deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Tivibu Spor 3 kanalından ekranlara gelecek.

Manchester United ve Middlesbrough arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Middlesbrough kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Manchester United Favori

Manchester United, bir önceki turda Aston Villa ile karşı karşıya gelmişti. Old Trafford’da rakibini 1-0 ile geçmeyi başaran Kırmızı Şeytanlar, adını bir üst tura yazdırdı. FA Cup 4. turunda ise Championship ekibi Middlesbrough ile eşleştiler. Premier Lig’de ise ilk 4 umutlarını sürdüren Ralf Rangnick’in ekibi, Old Trafford’da konuk ettiği West Ham’ı tek golle 1-0 mağlup ederek, altın değerinde bir 3 puan elde etmişti. Bu hafta FA Cup’da Middlesbrough’u konuk edecek Manchester United, turun net favorisi.

Middlesbrough’un İşi Zor

Middlesbrough adına zor bir kura olduğunu belirtmeye gerek yok. FA Cup 4. tur maçında, Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacaklar. Bir önceki turda alt lig takımı olan Mansfield’ı 3-2 ile geçen Chris Wilder’ın öğrencileri, bu kez Manchester United karşısında sürpriz arayacak. İngiltere Championship’de ise play off umutlarını koruyan Middlesbrough, geçtiğimiz hafta sonu Coventry’i konuk etti ve rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Blackburn Rovers mağlubiyetinin ardından moral buldular.

Manchester United – Middlesbrough Maç Bilgileri

Manchester United – Middlesbrough Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Alex Telles, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Middlesbrough'un ilk 11’i Belli mi?

Middlesbrough’un muhtemel kadrosu: Joe Lumley, Neil Taylor, Dael Fry, Paddy McNair, Anfernee Dijksteel, Marcus Tavernier, Jonny Howson, Matt Crooks, Isaiah Jones, Andraz Sporar, Aaron Connoly

İddaa Tahmini

Manchester United’dan farklı bir galibiyet bekliyorum. Middlesbrough karşısında rahat bir galibiyet alırlar ve tur atlarlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.77

Best10 Oranı: H1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, penaltılarla rakibine elendi. Old Trafford’da Middlesbrough’a kaybetiler ve FA Cup’a veda ettiler.