Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Angers İddaa Tahmini 04.02.2022

4 Şubat Cuma akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri Marsilya ile Angers‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. Başlama düdüğü Türkiye saati ile 23:00‘te çalınacak mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.20, Angers galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.92 olarak verilmiş.

Marsilya Derbiyi Kaybetti

Marsilya transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Sezonun ilk yarısını şampiyonluk yarışının içerisinde kapatan Marsilya, transfer döneminin acımasıyla birlikte Samuel Gigot, Cédric Bakambu ve Sead Kolasinac’ı renklerine bağladı. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta erteleme maçında 1-0 öne geçtiği Lyon derbisini son 14 dakikada yediği 2 golle kaybetti. Zirvenin 13 puan gerisinde kalan Marsilya cephesinde Bakambu, Cengiz ve Payet son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekiyor. Lyon derbisini kaybetse de, 3. sıradaki yerini koruyan Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, bu hafta sezonun ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Angers karşısında yeni transferleriyle kazanmak ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.

Angers Son Haftalarda Etkisiz

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 22 haftada geride kalırken, Angers yeni hocası Gerald Baticle yönetiminde 7 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koydu ve kendisine 12. sırada yer buldu. Ligin orta sıralarına demir atan konuk ekip, devre arası transfer döneminde sadece Marin Jakolis ve Nabil Bentaleb’i kadrosuna katarken, genç yıldız adayı Billal Brahimi takımdan ayrıldı. Üst sıralar için yeterli transferleri yapmadığını düşündüğüm Angers, son sınavında en alt sıradaki Saint Etienne’ye evinde 1-0 kaybetti. Son 5 haftada ise sadece Troyes’i mağlup edebilen ekip, son haftalarda galibiyet adına güven vermedi.

Marsilya – Angers Maç Bilgileri

Marsilya – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi J. Stinat. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Dieng, Gerson ve Gueye milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Angers cephesinde ise Cho, Ould Khaled ve Thomas’ın sakatlığı bulunuyor. Bahoken, Boufal, Ebosse ve Ounahi milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Caleta-Car, Saliba, Peres, Payet, Amine Harit, Guendouzi, Lirola, Kamara, Cengiz Ünder, Bakambu.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Danijel Petkovic, Abdoulaye Bamba, Traore, Mendy, Manceau, Mangani, Cabot, Fulgini, Bentaleb, Ninga, Brahimi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Marsilya, yeni transferleriyle performansının üzerine koyarak devam edecek ve haftayı iç sahada galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cengiz Ünder’in yıldızlaştığı mücadelede, Marsilya harika bir galibiyet aldı ve liderlik takibini kayıpsız sürdürdü. Ev sahibi 3 farklık skorla 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.