LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Alaves İddaa Tahmini 05.02.2022

İspanya La Liga’da haftalardır galibiyet alamayan Alaves deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 16.00’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Elche ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Elche kazanır 2.40, beraberlik 3.20, Alaves kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Elche 4 Maçtır Kaybetmiyor

Elche, La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. 2 hafta önce Santiago Bernabeu’da Real Madrid ile 2-2 berabere kalan Elche, sürpriz bir sonuca imza attı. 2-0 öne geçtikleri karşılaşmada galibiyeti kaçırdılar diyebiliriz. La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan da puan ile ayrılan Elche, kümede kalma umutlarını arttırmış durumda. Bu hafta ise düşme hattındaki Alaves’i konuk edecekler. Maç öncesinde Elche’de Tete Morente, Enzo Roco ve Pedro Bigas’ın sakatlıkları bulunuyor.

Alaves Düşme Hattında

Alaves’de galibiyet alamama serisi devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada Barcelona’yı ağırlayan Jose Luis Mendilibar’ın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Barcelona karşısında öne geçebilecek pozisyonlar yakaladılar ama değerlendiremediler. Maçın son dakikalarında yedikleri golle de 1-0 kaybettiler. La Liga’da üst üste 10 maçtır galibiyet alamayan Alaves, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Elche deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Alaves’de savunmadan Ximo Navarro’nun sakatlığı sürüyor.

Elche – Alaves Maç Bilgileri

Elche – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Tete Morente, Enzo Roco ve Pedro Bigas’ın sakatlıkları bulunuyor. Alaves’de savunmadan Ximo Navarro’nun sakatlığı sürüyor.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

İddaa Tahmini

Alaves, son haftalarda hem galibiyet alamıyor hem ise skor üretmekte zorlanıyor. Temposu düşük az gollü bir maç beklentim var. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.47

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.61

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, 1-0 öne geçtiği maçta rakibine 3-1 kaybetti. La Liga’da galibiyet hasretleri 11 maça çıktı.