LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Cadiz Bahis Tahmini 05.02.2022

İspanya La Liga’da üst üste 4 maçtır mağlup olan Mallorca evinde, Cadiz karşısında 3 puan arayacak. 18.15’de başlayacak karşılaşmayı Smart Spor kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Mallorca ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 1.86, beraberlik 3.50, Cadiz kazanır ise 4.75 olarak açıklanmış.

Mallorca Alt Sıralarda

Mallorca’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi Kral Kupası’nda Rayo Vallecano’ya konuk olan Mallorca, rakibine 1-0 mağlup oldu ve kupadan elendi. İspanya La Liga’da ise üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyorlar. 2 hafta önce La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 3-0 kaybettiler ve üst üste 4. Mağlubiyetini yaşadılar. Son 5 maçta ise galibiyet alamadıklarını belirtelim. Düşme hattına iyice yaklaşan Mallorca, bu hafta Cadiz’i konuk edecek. Maç öncesinde Mallorca’da Dani Rodriguez covid, Franco Russo ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Cadiz Düşme Hattında

Cadiz, La Liga’da oynadığı son 2 karşılaşmada 4 puan topladı. 2 hafta önce Levante deplasmanına konuk oldular ve rakibini 2-0 ile geçtiler. La Liga’da tam 8 maç aradan sonra 3 puan ile tanışan Sergio Gonzalez’in ekibi, bu hafta Mallorca deplasmanına konuk olacak. Bugün karşılaşacakları Mallorca ile aralarında 2 puanlık fark. Son 2 maçta toplanan 4 puan ile moral bulan Cadiz, Mallorca karşısında da kazanarak düşme hattının üzerine çıkmayı hedefliyor. Maç öncesinde Cadiz’de Fali ve Anthony Lozano kart cezalısı.

Mallorca – Cadiz Maç Bilgileri

Mallorca – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 18.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Dani Rodriguez covid, Franco Russo ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Cadiz’de Fali ve Anthony Lozano kart cezalısı.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Mallorca, son haftalarda çok formsuz. La Liga’da oynadıkları son 4 karşılaşmadan da puan çıkartamadılar. Üstelik son 3 karşılaşmada ise gol atamadıklarını belirtelim. Cadiz ise düşme hattında yer alıyor. Zor bir maç. Bu karşılaşmada 3 golün çıkmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.47

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca, uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Cadiz’i 2-1 mağlup ettiler ve moral buldular.