Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Arminia Bielefeld Mönchengladbach Bahis Tahmini 05.02.2022

5 Şubat Cumartesi günü Türkiye Saati ile 17:30‘da, Almanya Bundesliga‘nın 21. haftasında Arminia Bielefeld ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Schüco Arena Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak karşılaşmayı beIN CONNECT ekranlarından izleyebilirsiniz.

Rexbet, Arminia Bielefeld kazanır seçeneğine 3.40, beraberliğe 3.60, Mönchengladbach kazanır seçeneğine ise 2.15 oran veriyor. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Bielefeld Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Arminia Bielefeld harika bir seriyle düşme hattından kurtuldu. Almanya Bundesliga’da ilk 15 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, son 5 haftadan ise 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı ve Frank Kramer yönetiminde lige sıkı sıkı tutundu. Düşme potasının 2 puan üzerine çıkmayı başaran Bielefeld, son olarak konuk olduğu Frankfurt deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, son 5 maçta rakiplerine 2’şer gol atmayı başardı ve hücum hattında harika bir yükseliş yakaladı. Ev sahibinde Okugawave Wimmer etkili hücum performanslarıyla dikkat çekiyor.

Mönchengladbach Alt Sıralardan Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’nın 20. haftası evinde Union Berlin’i konuk eden Mönchengladbach, haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapatırken, Leverkusen mağlubiyetinin ardından kötü gidişatını sürdürdü. Son 8 haftadan ise sadece 4 puan çıkarabilen Adi Hütter’in öğrencileri, 20 hafta sonunda 22 puanda kalırken, 12. sıraya kadar geriledi. Düşme hattı ile arasında sadece 3 puan fark bulunan Mönchengladbach, tarihinin en kötü Bundesliga performanslarından birini ortaya koyuyor. Göreve sezon başında gelen Adi Hütter’in tahtı sallanmaya başlarken, konuk ekip kötü gidişata çare bulamadı. Transfer döneminde sadece Marvin Friedrich’i kadrosuna katan ekip, Denis Zakaria, Hannes Wolf ve Torben Müsel gibi önemli isimlerini kaybetti.

Arminia Bielefeld – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Arminia Bielefeld – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schüco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arminia Bielefeld takımında De Medina sakat. Mönchengladbach cephesinde ise Beyer ve Kramer’in sakatlığı bulunuyor. Bensebaini milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Amos Pieper, Lasme, Fabian Kunze, Okugawa, Florian Krüger.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Lainer, Elvedi, Netz, Friedrich, Jantschke, Neuhaus, Benes, Kone, Stindl, Embolo.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, mağlup olan kendisini düşme potasında bulabilir. Hatanın telafisinin güç olduğu maçta, iki takımında 90 dakika sonunda skor üreteceği fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazananın çıkmadığı Almanya Bundesliga mücadelesinde, 1’er gol atmayı başaran Bielefeld ve Mönchengladbach, haftayı 1’er puanla kapattı. İki takımında gol bulacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.