Fatih Karagümrük Konyaspor Bahis Tahmini 08.02.2022

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu heyecanı sürüyor. Fatih Karagümrük evinde, Konyaspor ile karşılaşacak. Mücaedelenin saat 17.30’da A SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fatih Karagümrük ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 2.45, beraberlik 3.40, Konyaspor kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük’den 3 Puan

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de 3 puan alan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Salih Dursun’un golüyle 3 puanı alan Volkan Demirel’in ekibi, 2 maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldu. Türkiye Kupası’nda ise bu hafta içi Konyaspor ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda Bodrumspor’u 4-0 ile geçen Fatih Karagümrük’ün son 16 turunda, Konyaspor karşısında işi pek kolay değil. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor Turun Favorisi

Konyaspor, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Giresunspor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, rakibini 1-0 mağlup etti ve 2. sıradaki yerini korudu. Lider Trabzonspor’un kazandığı haftada hata yapmadılar ve takibini sürdürdüler. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük’ün konuğu olacaklar. Bir önceki turda TFF 1. Lig ekibi olan Ümraniyespor’u 2-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Fatih Karagümrük karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyorlar.

Fatih Karagümrük – Konyaspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Salih Dursun, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Kristijan Bistrovic, Lucas Biglia, Ahmed Musa, Emre Mor, Aleksander Pesic

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, geçen hafta ligde kazandı ama hiç güven vermiyorlar. Konyaspor, daha derli toplu bir takım. Üstelik kadro kaliteleri de daha iyi. Konyaspor’u galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.42

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.95

Maç Sonucu: 5-4 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, sürpriz bir galibiyet aldı. Uzatmalarda rakibini 5-4 mağlup ettiler ve Türkiye Kupası’nda tur atladılar.