İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.02.2022

9 Şubat Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 kupa mücadelesini kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Milan – Lazio: MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; 9 Şubat Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda, Milan ile Lazio’nun yarı final için vereceği zorlu mücadele bekliyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Milan tüm gözlerin çevrildiği dev maçtan 3 puanla çıkmayı başarırken, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Milano derbisinde İnter deplasmanına konuk olan Stefano Pioli’nin öğrencileri, ilk yarıdaki etkisiz futbolun bedelini 1-0 geriye düşerek öderken, ikinci yarıda tecrübeli golcü Olivier Giroud sahneye çıktı ve derbine damgasını 2 golle vurdu. Lideri mağlup ederek, zirve ile puan farkını 1’e indirmeyi başaran ev sahibi, aynı zamanda Spezia mağlubiyeti ve Juventus beraberliğiyle kaybettiği puanları telafi etti. İtalya Kupası serüvenine ise Son 16 Turu’nda merhaba diyen Milan, evinde ağırladığı Genoa’yı 3-1 mağlup ederek yoluna emin adımlarla devam etti. Avrupa’da mücadele etmeyen ev sahibi, iki kulvarda birden etkili. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına konuk olan Lazio, yakaladığı gol fırsatlarını oldukça iyi değerlendirirken, haftayı 3-0’lık galibiyetle kapattı. Lige iyi bir geri dönüş yapan ve son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan konuk ekip, iyi performans grafiğiyle üst sıralara tutundu. İtalya Serie A Ligi’nin 6. sırasında yer alan Lazio, İtalya Kupası’nda ise çeyrek finalist. Kupa serüvenine Udinese karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle başlayan Sarri’nin öğrencileri, Milan deplasmanına moralli çıkacak. Ligde rakibine deplasmanda 2-0 mağlup olan konuk ekip, derbi yorgunu Milan’dan yarı final biletini almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Milan, lideri mağlup ederek harika bir derbi galibiyeti alırken, derbi zaferlerine Lazio karşısında devam edecek ve iç sahada kazanacaktır.

Nice – Marsilya: İY 0, 1.84 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda 9 Şubat Çarşamba akşamı Nice ile Marsilya kozlarını paylaşacak. Son yarı finalistin belirleneceği dev maç Türkiye saati ile 23:15’te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak. Nice cephesinde harika seri Allianz Riviera’da sona erdi. Geçtiğimiz hafta milli ara dönüşü evinde Clermont’u ağırlayan ev sahibi, PSG karışışında aldığı kupa zaferinin ardından, son haftalarda zor günler geçiren Clermont karşısında etkisiz kaldı ve 1-0’lık skorla mağlup oldu. PSG karşısında zorlu bir sınav veren ve maçı penaltılarla kazanan ekip, 120 dakikalık zorlu maçın yorgunluğunu Ligue 1’de fazlasıyla hissetti. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Galtier’in öğrencileri, bu sonuçla birlikte PSG’nin 14, Marsilya’nın ise 1 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansı giderek azalan ev sahibi, Fransa Kupası’nda çeyrek finalist olmayı başarırken, kupanın favorisi PSG’yi eleyerek, Marsilya ile birlikte şampiyonluğun favorisi haline geldi. Erken final niteliğindeki zorlu mücadelede, Nice kazanarak toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de haftaya Cengiz Ünder ve Arkadiusz Milik ikilisi damga vururken, Marsilya milli aradan 5-2’lik galibiyetle döndü. Evinde ağırladığı Angers karşısında etkileyici bir futbol ortaya koyan Marsilya, liderin kazandığı, en yakın rakibi Nice’ın puan kaybettiği haftada kazanarak, hem en yakın rakibinin 1 puan üzerine çıktı hem de lider ile arasındaki 13 puan farkı korumayı başardı. Devre arası transfer döneminde önemli takviyelere imza atan Jorge Sampaoli’nin ekibi, lige iyi bir geri dönüş yaptı. Fransa Kupası’nda ise PSG’nin elenmesiyle birlikte, Nice ile şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen konuk ekip, Nice engelini geçmesi halinde şampiyonluk adına dev bir adım atmış olacak. Konuk ekip rakibinin aksine Fransa Kupası’nda çeyrek final maçına formda ve moralli çıkacak. Fransa Kupası’nda şampiyonluğa 2 maç kala favoriler arasında yer alan Nice ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki ezeli rakibin devreye beraberlikle gireceğini düşünüyorum.

Bergerac – Versailles: KGVAR, 1.77 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı devam ederken, 9 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30’da, Bergerac ile Versailles karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleye Francis Rongieras Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Championnat National 2’de mücadele eden Bergerac, Fransa Kupası’nda rüya gibi bir performans grafiğiyle çeyrek finalist olmayı başardı. 5 eleme turunu gol yemeden geçmeyi başaran ev sahibi, Son 16 Turu’nda ilk kez Fransa Ligue 1 seviyesinde bir rakip karşısına çıkarken, Saint Etienne karşısında Escarpit’in tek golüyle tur biletine uzandı. 5 maçtır kalesinde gole dahi izin vermeyen Bergerac, rakip filelere ise 6 gol göndermeyi başardı. Ev sahibi gol atmakta zorlansa da, harika savunma performansı çeyrek finalist olmalarını sağladı. Erwan Lannuzel önderliğinde rüya gibi bir sezon geçiren ev sahibi, aynı ligde mücadele ettiği Versailles ile yarı finalist olmak için mücadele verecek. Versailles, Fransa Kupası’nda çeyrek finalist olmayı başarırken, Championnat National 2’de mücadele etmesine karşın, aldığı başarılı sonuçlarla kupanın sürpriz takımlarından birisi oldu. Fransa’nın 4. büyük liginde mücadele eden konuk ekip, tam 5 turu geride bırakırken, attığı 10 gole karşılık, kalesinde sadece 2 gol gördü. Lumbres, Poissy, Sarre-Union, La Roche-Sur ve Toulouse engellerini saf dışına itmeyi başaran Versailles, sadece ilk turda Lumbres’ten 2 gol yerken, 4 maçtır kalesinde gole izin vermedi. Aynı ligde mücadele ettiği Bergerac ile karşı karşıya gelecek olan Versailles, Youssef Chibhi yönetiminde sürpriz galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bergerac ve Versailles, Fransa Kupası’nda büyük bir sürprize imza attı. Rüya gibi bir sezon geçiren ve çeyrek finalist olmayı başaran iki takımında bu zorlu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.34

Bets10 Bahis Oranı: 7.69