İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.02.202

İddaa fikstüründe 11 Şubat Cuma günü yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

PSG – Rennes: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 14 maçtır kaybetmeyen lider PSG, 11 Şubat Cuma akşamı evinde Rennes’i konuk edecek. 24. hafta fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.Fransa Ligue 1 sahnesinde tam 14 haftadır bileği bükülmeyen PSG, en yakın rakibinin 13 puan üzerinde liderlik koltuğunda oturuyor. Aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koymayı başaran yıldızlar topluluğu, geçtiğimiz hafta Ligue 1’in son şampiyonu Lille’i deplasmanda 5-1 mağlup etti. Neymar’ın yokluğunda ezeli rakibi karşısında harika bir oyun ortaya koyan PSG’de, Mbappe, Messi ve Danilo maça damga vuran isimlerdi. Son 3 haftada 11 gol atıp, 3 galibiyet alan ev sahibi, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Önümüzdeki hafta içi Şampiyonlar Ligi fikstürü başlayacak. Devler sahnesinde de şampiyonluğu hedefleyen PSG, bu zorlu fikstürün başlamasına sayılı günler kala Fransa Ligue 1’de yakaladığı puan avantajını Rennes karşısında korumak istiyor. Ev sahibi sezonun ilk yarısında Rennes’e 2-0’lık skorla kaybetmişti.Konuk ekip Rennes, Fransa Ligue 1’de son 6 haftadan 2 galibiyet almayı başarırken, bu iki maça attığı 8 gole karşılık, kalesinde gole izin vermedi. Bordeaux ve Brest karşısında harika performanslar sergileyen konuk ekip, geri kalan 4 maçta ise mağlubiyetten kurtulamadı. Bruno Genesio’nun öğrencileri, üst sıraları zorlamaya devam etse de, sezonun ikinci yarısında bir türlü istikrar sağlayamadı. 23 hafta sonunda 37 puanla 5. sırada yer alan Rennes, geçtiğimiz hafta Laborde ve Terrier’in golleriyle Brest engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, lider PSG ile karşı karşıya geleceği deplasman sınavı öncesinde moral depoladı.Fransa Ligue 1’in lideri PSG, tam 14 maçtır yenilmezken, son 3 haftada aldığı üst üste galibiyetlerle güven tazeledi. Ev sahibi galibiyetlerine yakın rakiplerinden Rennes karşısında hız kesmeden devam edecektir.

Leipzig – Köln: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 11 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 22. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Köln karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında lider Bayern Münih deplasmanına konuk olan Leipzig, hücum hattında ders niteliğinde bir performans ortaya koyarken, maçın başından itibaren devam eden savunma hataları ev sahibini mağlubiyete sürükledi. 2 kez geriden gelerek beraberliği yakalayan Tedesco’nun öğrencileri, Gvardiol’un kendi kalesine attığı golle 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Yeni hocası Tedesco yönetiminde son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılan Leipzig, seriyi geçtiğimiz hafta kaybetse de, 4 maçtır ortaya koyulan futbol yükselişin sinyallerini veriyor. 7. sırada yer alan ve ilk 3 içerisine girmek isteyen Leipzig, bu hafta sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Köln karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak.Almanya Bundesliga’da 21. hafta sona erdiğinde ilk 6 içerisinde yer almayı başaran ve harika bir sezon geçiren Köln, iç sahadaki etkisiyle dikkat çekerken, deplasmanda ise bir türlü istikrar sağlayamadı. 21 haftadan 5 mağlubiyet alan ekip, bu mağlubiyetlerin 4’ünü deplasmanda alırken, evinde sadece lider Bayern Münih’e mağlup oldu. Bochum deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönmesinin ardından, evinde Freiburg’u konuk eden Steffen Baumgart’ın öğrencileri, Modeste’nin golüyle haftayı 1-0’lık galibiyetle kapattı ve 6. sırada yer aldı. Köln cephesinde sezona golcü isim Modeste damga vururken, 24 maçta 17 gol atmayı başardı.Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son haftalarda iyi performanslar sergileyerek üst sıra yarışının içerisinde kalmayı başaran Leipzig ile Köln’ün, skor üreteceğini düşünüyorum. Tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Altay – Çaykur Rizespor: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Altay evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Türkiye Süper Lig sahnesinde küme düşme adayları arasında yer alan iki takım, 11 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 1.Altay takımında Serkan Özbalta dönemi galibiyetle başladı. 16 hafta boyunca devam eden puan kayıpları ev sahibinde Mustafa Denizli ve Mert Nobre dönemlerinin sona ermesine neden olurken, geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanına konuk olan Altay, hem İzmir derbisini kazandı hem de düşme hattının üzerindeki en yakın rakibini mağlup etti. Ligde kalmak adına dev bir adım atmayı başaran Altay, bu hafta evinde düşme potasındaki rakibi Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Ev sahibi sezonun ilk yarısında rakibini deplasmanda 10 kişiyle mağlup etmeyi başarmıştı. Altay için Özbalta ile birlikte tekrar hayata döndüğünü söyleyebiliriz.Türkiye Süper Ligi’nin düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor, bu hafta Altay deplasmanına sezonun ilk dış saha galibiyeti için çıkacak. Deplasmanda 11 maçtan galibiyet çıkaramayan ve 2 beraberlikle 2 puan toplamayı başaran Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, ligin en kötü deplasman karnesine sahip. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Adana Demirspor karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekibin, düşme hattının üzeri ile puan farkı 4’e çıktı. Zor günler geçiren ve son 7 haftada 1 galibiyeti bulunan Çaykur Rizespor, lige tutunmakta zorlanıyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede iki takımda galibiyet adına güven vermiyor. Sezona savunma zafiyetleriyle damga vuran iki takımında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

Bets10 Bahis Oranı: 4.68