Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Mainz Bahis Tahmini 12.02.2022

Almanya Bundesliga‘da 21. hafta sona erdiğinde 5. sırada yer alan Freiburg, 12 Şubat Cumartesi günü 10. sıradaki Mainz ile karşı karşıya gelecek. Başlama saati 17:30 olan mücadelenin yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4.

Rexbet, Freiburg galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.60, Mainz galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Freiburg Evine Mağlubiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Köln deplasmanına konuk olan Freiburg, milli aradan formsuz döndü. Ev sahibi maç boyunca hücum hattında oldukça etkisiz kalırken, kalesini gole kapatamadı ve evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 4 haftada sadece 2 hafta önce Stuttgart’ı iç sahada mağlup etmeyi başarabilen Freiburg, 21 hafta sonunda 5. sıraya kadar geriledi. Christian Streich’in öğrencileri iyi bir sezon geçirse de, sezonun ikinci yarısında beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Bu hafta sezonun ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Mainz’ı evinde ağırlayacak olan ekip, iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Mainz Deplasmanda Etkisiz

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta evinde Hoffenheim’ı konuk eden Mainz, üstün oynadığı mücadeleden Seong Lee ve Niakhate’nin golleriyle 2-0 galip çıkmayı başardı. İç sahada üst üste 4. galibiyetini alarak yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran ekip, deplasmanda ise 5 maçtır kazanamıyor. Son deplasman sınavında ligin en zayıf halkası Fürth’e mağlup olan Bo Svensson’un öğrencileri, ligde 10. sırada yer alırken, Mainz’ın üst sıralardan uzak kalmasına neden olan deplasman performansı oldu. Deplasmanda ligin en etkisiz takımlarından biri olurken, iç sahada ise iyi performansıyla lige damga vurdu.

Freiburg – Mainz Maç Bilgileri

Freiburg – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Keven Schlotterbeck Covid19 sebebiyle karantinada. Augsburg cephesinde ise Jerry St. Juste’nin sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Höfler, Höler.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Gummny, Gouweleeuw, Iago, Oxford, Dorsch, Maier, Vargas, Gregoritsch, Zeqiri, Pepi.

İddaa Tahmini

Freiburg üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Ev sahibi ligde deplasman karnesiyle güven vermeyen Mainz karşısında haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleye etkisiz başlayan Freiburg, devre arasına 1-0 geride girerken, ikinci yarıda ev sahibine 1 puanı getiren gol Nils Petersen’den geldi. Ev sahibi taraftarı önünde mağlubiyetten zor kurtuldu.