Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Wolfsburg İddaa Tahmini 12.02.2022

12 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri Frankfurt ile Wolfsburg‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. 22. hafta kapsamında sahne alacak karşılaşmayı beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak.

Rexbet, Frankfurt galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.60, Wolfsburg galibiyetine 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Frankfurt 3 Golle 3 Puanı Aldı

Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Frankfurt, Hrustic ve N’Dicka işbirliğiyle galibiyete uzandı. Bu sezon Almanya Bundesliga’da en büyük sorunu istikrar sağlamakta zorlanan ev sahibi, 3 hafta sonra yeniden galibiyete uzanırken, aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Son 3 haftada alınan 1 puanla üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Oliver Glasner’in öğrencileri, Stuttgart deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetle yeniden üst sıra savaşına tutundu. 8. sırada lig maratonunu sürdüren Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Frankfurt zaman zaman düşüşe geçse de, iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle kolay lokma olmadığını ispatladı.

Wolfsburg 9 Hafta Sonra Galip

Wolfsburg, Almanya Bundesliga sahnesinde milli araya tam 9 haftalık galibiyet hasretiyle girmiş ve kendisine düşme potasının hemen üzerinde yer bulmuştu. Tarihinin en zorlu Bundesliga sezonlarından birini geçiren ve teknik adam değişikliğine rağmen kötü gidişata çare bulamayan Wolfsburg, çareyi ara transfer döneminde değişikliklerde buldu. , Jonas Wind, Kevin Paredes, Max Kruse ve Bryang Kayo’yu kadrosuna katan konuk ekip, Wout Weghorst’u yüksek bir bonservis bedeliyle takımdan gönderdi. Geçtiğimiz hafta Fürth karşısında alınan 4-1’lik galibiyetle, düşme potasının 2 puan üzerinde kalmayı başaran Wolfsburg, galibiyetlerine Frankfurt deplasmanında devam etmek istiyor.

Frankfurt – Wolfsburg Maç Bilgileri

Frankfurt – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Commerzbank Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Djibril Sow, Tuta, Makoto Hasebe, Diant Ramaj, Ragnar Ache ve Daichi Kamada sakat. Wolfsburg cephesinde ise William, Lukas Nmecha, Paulo Otavio, Xaver Schlager ve Micky van de Ven’in sakatlığı bulunuyor.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, N’Dicka, Chandler, Melo, Toure, Djibril Sow, Rode, Ajdin Hrustic, Sow, Lindstrom, Borre.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Brooks, Roussillon, Bornauw, Baku, Lacroix, Gerhardt, Max Kruse, Steffen, Maxi Arnold, Waldschmidt.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bir türlü istediği sonuçları alamayan Frankfurt ve Wolfsburg, aradan galibiyetle dönmeyi başardı. Tekrar kazanmaya ihtiyacı olan tarafların mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’ya milli aradan galibiyetle dönerek toparlanan Wolfsburg, kazanmaya Frankfurt deplasmanında devam etti. Konuk ekibe deplasmanda galibiyeti getiren goller Max Kruse ve Lukebakio’dan geldi.