Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Greuther Fürth Hertha Berlin Bahis Tahmini 12.02.2022

12 Şubat Cumartesi günü küme düşme tehlikesi yaşayan Greuther Fürth ile Hertha Berlin kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga mücadelesi Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

Rexbet, Greuther Fürth galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.50, Hertha Berlin galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Greuther Fürth

Almanya Bundesliga’da 21. hafta sona erdiğinde karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Greuther Fürth, en zayıf halka olmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi 21 haftadan 2 galibiyet, 4 beraberlikle 10puan toplamayı başarırken, bu puanların 6’sı milli ara öncesi 4 haftalık seriyle gelmişti. Ara dönüşü Wolfsburg deplasmanına konuk olan Stefan Leitl’in öğrencileri, evine 4-1’lik mağlubiyetle döndü ve en alt sırada yer almaya devam etti. Fürth tüm transfer hamlelerine rağmen hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermemeye devam ediyor.

Hertha Berlin’de Hedef 3 Puan

Almanya Bundesliga’da kötü gidişata çare olarak 8 hafta önce göreve Tayfun Korkut’u getiren Hertha Berlin, yeni hocasıyla da düşme tehlikesini atlatamadı. Son 8 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, 21 hafta sona erdiğinde, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde, 14. sırada yer aldı. 4 maçtır galibiyet hasret olan Hertha Berlin, transfer döneminde önemli takviyeler yapsa da, milli ara dönüşünde Bochum ile evinde 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip Ishak Belfodil’in golüyle devre arasına 1-0 önder girse de, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. Tehlike hattındaki Hertha Berlin bu hafta düşme potasındaki Fürth karşısına galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Greuther Fürth – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Greuther Fürth – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sportpark Ronhof Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Greuther Fürth takımında Robin Kehr, Marius Funk ve Jessic Ngankam sakat. Hertha Berlin cephesinde ise Marc-Oliver Kempf Covid19 sebebiyle karantinada. Dedryck Boyata, Kelian Nsona, Oliver Christensen ve Kevin-Prince Boateng’in sakatlığı bulunuyor.

Greuther Fürth’ün ilk 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Dudziak, Meyerhöfer, Itter, Tillmann, Christiansen, Leweling, Griesbeck, Viergever, Seguin, Hrgota.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Stark, Torunarigha, Mittelstadt, Ascacibar, Darida, Klünter, Ekkelenkamp, Maolida, Belfodil, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Ligin en zayıf halkası Fürth karşısına deplasmanda çıkacak olan Hertha Berlin, düşme potasına girme tehlikesiyle 22. haftada mücadele ederken, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.07

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan Fürth oldu. Hertha Berlin ligin en alt sırasındaki rakibi karşısında önemli bir kayıp yaşarken, Füth ise aldığı galibiyetle ligde kalma umutlarını arttırdı.