Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Juventus İddaa Tahmini 13.02.2022

13 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri harika bir derbi mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nde şampiyonluk mücadelesi veren iki ezeli rakip Atalanta ile Juventus, Azzurri d’Italia’da kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın yayın ekranı S Sport 2.

Rexbet, Atalanta galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.95 olarak verilmiş.

Atalanta’ya Ara Yaramadı

Atalanta cephesinde rüya kabusa dönüştü. İtalya Serie A Ligi, İtalya Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösteren Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, milli ara dönüşü düşme hattındaki Cagliari’ye 2-1 mağlup olarak, ligde liderin 13 puan gerisine düşerken, hafta içinde ise İtalya Kupası’na veda etti. Çeyrek Final Turu’nda Fiorentina’ya evinde 3-2 kaybeden Atalanta, iç sahada tam 3 maçtır kazanamıyor. Son 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden ev sahibi, bu sezonki en kötü performans grafiğiyle Juventus karşısına çıkacak. Atalanta rüştünü haftalar öncesinde ispatlamayı başarsa da, ev sahibine milli ara yaramadı.

Juventus Yakın Takipte

Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftadan namağlup çıkmayı başardı. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Hellas Verona’yı yeni transferleri Vlahovic ve Zakaria’nın golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, Milano derbisinin oynandığı haftadan karlı çıkmayı başardı ve lider ile puan farkını 8’e indirdi. JUVE sadece ligde değil, İtalya Kupası’nda da iyi sonuçlar alıyor. Hafta içi evinde ağırladığı Sassuolo’yu 2-1 mağlup eden Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, kupadan yarı finalist olarak dönmeyi başardı. Juventus güçlenen kadrosuyla zirve takibini doludizgin sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta puan tablosunda üzerine çıkmayı başardığı Atalanta ile deplasmanda karşılaşacak olan JUVE, kader maçlarından birine çıkıyor.

Atalanta – Juventus Maç Bilgileri

Atalanta – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Maurizio Mariani. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Juan Musso kart cezalısı. Duvan Zapata ve Aleksey Miranchuk sakat. Juventus cephesinde ise Giorgio Chiellini, Federico Bernardeschi ve Federico Chiesa’nın sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Pezzella, Merih Demiral, Palomino, Djimsiti, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Luis Muriel.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt Pellegrini, Rugani, Cuadrado, McKennie, Arthur, Denis Zakaria, Moise Kean, Dusan Vlahovic, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

Şampiyonluk yarışının içerisinde olan Atalanta ile Juventus, bu haftanın 3 puandan çok daha fazlasını ifade ettiğini biliyor. Önceliği kaybetmemek olacak olan tarafların, derbide ilk yarıya skor eşitliğiyle gireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.97

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanırken, iki takımda ikinci yarıda 1’er gol atmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.