Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Burnley Bahis Tahmini 19.02.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Burnley deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 18.00’de S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brighton ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 1.72, beraberlik 3.75, Burnley kazanır ise 5.40 olarak açıklanmış.

Brighton 7 Maç Sonra Kaybetti

Brighton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 2-0 kaybettiler. Çok fazla etkili olamayan ve haklı bir mağlubiyet yaşayan Graham Potter’ın ekibi, Premier Lig’de 7 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Bu hafta ise AMEX’de Burnley ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Enock Mwepu sakat. Savunmadan Lewis Dunk’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Burnley Ligin Dibinde

Burnley, geçtiğimiz hafta Turf Moor’da konuk ettiği Liverpool’dan puan alamadı. Rakibine 1-0 mağlup olan Burnley’de kötü gidişat devam ediyor. Premier Lig’de tam 11 maçtır galibiyet alamayan Sean Dyche’ın ekibi, ligin dibine demir atmış durumda. Bu sezon sadece 1 galibiyet alabildiler ve 14 puan topladılar. Premier Lig’in düşme adayları arasında gösterilen Burnley, bu hafta Brighton deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Burnley’de Matej Vydra ve Johann Gudmundsson’un sakatlıkları bulunuyor.

Brighton – Burnley Maç Bilgileri

Brighton – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Enock Mwepu sakat. Savunmadan Lewis Dunk’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Burnley’de Matej Vydra ve Johann Gudmundsson’un sakatlıkları bulunuyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Marc Cucurella, Pascal Gross, Aaron Connoly, Jakub Molder, Alexis Mac Allister,, Leandro Trossard, Neal Maupay

Burnley’in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Erik Pieters Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

İddaa Tahmini

Burnley, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Üst üste 11 maçtır da kazanamıyorlar. Brighton deplasmanında işleri zor. Graham Potter ve ekibi, galibiyete yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, şok bir mağlubiyet yaşadı. Son sıradaki Burnley’e 3-0 kaybettiler.